Бивша кралица на красотата на се присъедини към етнически бунтовници

...
Бивша кралица на красотата на се присъедини към етнически бунтовници
Коментари Харесай

Бивша кралица на красотата на Мианмар тръгна срещу хунтата

Бивша кралица на хубостта на се причисли към етнически бунтовници против в страната, публикувайки свои фотоси с автомат, заяви Агенция Франс Прес.
Мианмар е в безпорядък и стопанската система й е парализирана, откогато военните завзеха властта на 1 февруари, сваляйки гражданския водач. Хтар Хтет Хтет показа Мианмар в първия конкурс за хубост Miss Grand International в Тайланд през 2013 година, състезавайки се против 60 претендентки в кръгове по бански костюми и национални костюми.
След осем години напредък, искра и надалеч от джунглата на граничните райони на Мианмар, следени от етнически въоръжени групи, 32-годишната инструкторка по гимнастика разгласява фотография на страницата си във Facebook тази седмица, облечена в черна бойна униформа и носеща автомат. „ Времето пристигна да отвърне на удара “, написа тя във Facebook. „ Независимо дали държите оръжие, писалка, клавиатура или дарите пари на продемократичното придвижване, всеки би трябвало да направи всичко, с цел да успее революцията. “
 Бунтовници свалили боен хеликоптер в Мианмар Бунтовници свалили боен хеликоптер в Мианмар
Бунтовническа войска в Мианмар твърди,, че е свалила боен хеликоптер в понеделник, ден след възобновените ограничения на хунтата против митинг...
Във вторник се навършиха 100 дни от пуча, само че смъртоносното принуждение не възпира тълпите в Янгон да излязат по улиците с искане за връщане към демокрацията.
" Ще отвърна на удара, доколкото мога. Дори съм подготвена да се откажа от всичко. Готова съм даже да платя с живота си ", написа Хтар Хтет Хтет от незнайна гранична територия.
Тазгодишната състезателка за Miss Grand Myanmar Хан Лай също е прям критик на военната хунта.
Превратът постави завършек на десетилетния опит на страната с народна власт след половин век военно ръководство. Повече от 780 цивилни починаха, а силите за сигурност се не стопират с потушаването на всеобщите митинги с жестоки репресии. Те гръмнаха стачкуващи по улиците, арестуваха хора при нощни нападения, заключиха публицисти и подредиха спиране на интернет. Хиляди хора от градските елементи на Мианмар са избягали в гранични райони, в това число доста от които са свързани с политическата партия на Су Чи и други, изправени пред арест поради присъединяване им в протестното придвижване и стачките. Етническите въоръжени размирен групи ускориха нападенията против военните и полицията през последните месеци, пораждайки опасения, че рецесията в Мианмар може да се трансформира в по-широк цивилен спор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР