Бивш войник, върнал се от елен, толкова се отврати от

...
Бивш войник, върнал се от елен, толкова се отврати от
Коментари Харесай

`Отидох на такъв ужасен елен, направих ли ваканционна компания за трезви момчета`

Бивш боец, върнал се от елен, толкоз се отврати от дейностите на приятелите си, че реши да сътвори компания за бягство за трезви момчета.

Както доста английски мъже на избрана възраст, Шон Уилърс беше на уикенд със своите другари, което изцяло промени гледната му точка за живота. Но когато той тъжно сподели „ Никога повече няма да пия “, той го имаше поради.

„ Последният елен, в който отидох, беше Мадрид, с група другари, които познавам от ранните си тийнейджърски години. Бяхме 10 души. В последна сметка се напихме извънредно доста “, Шон, в този момент персонален треньор, сподели пред The ​​Mirror. „ Върнахме се в хотелската стая, където две от момчетата задействаха пожарогасителя. Бяха прахови и обиколиха на всички места. Изгониха ни от хотела и пристигна полиция.

„ Беше в действителност противообществен. Възрастни мъже се бъркаха, танцуваха, пееха мощно в непозната страна, просто нямаше смисъл. На път сте да започнете това напълно ново пътешестване с тази жена, която обичате. Младоженецът не е споделил н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР