Бивш военен стреля по английски туристи в курорта Слънчев бряг.

...
Бивш военен стреля по английски туристи в курорта Слънчев бряг.
Коментари Харесай

Обрат в екшъна на Слънчака! Англичаните напсували цветисто Недю, станало меле и бившият военен гръмнал единия чужденец

Бивш боен стреля по британски туристи в курорта Слънчев бряг. Както БЛИЦ писа единият е ранен. Причината за екшъна е, че те карали по средата на платното, а при направената забележка, напсували Недю Георгиев, казвайки му да си гледа работата, оповестява „ Телеграф “.

Екшънът се разиграл на пътя село Оризаре – Слънчев бряг. Двамата чужденци Браян Мортимър и Ям Рос, които живеели в България и знаели български въртели педалите на 2 км от Оризаре, когато към 9:30 часа през вчерашния ден 54-годишният Недю се прибирал към селото след работа. Георгиев бил част от звеното за самоохрана към община Несебър.

Мъжът понижил до тях, с цел да им каже, че някой ще ги блъсне, само че от другата страна получил цветущи хули. Това вбесило охранителя, който скочил на спирачките на голфа и слязъл. Секунди по-късно тримата към този момент се млатили на платното. Бившият боен се сетил, че в колата му е законният му револвер, измъкнал се от битката и го взе. Георгиев стрелял два пъти предупредително във въздуха, след което насочил дулото към единия чужденец и го прострелял в крайници.

След случката се качил назад в голфа и се прибрал в родната си къща в Оризаре. Когато стигнал, звъннал на телефон 112 да заяви за случилото се. Междувременно на мястото имало свидетел, който видял всичко и още преди Недю да се обадил на незабавния номер. На мястото незабавно пристигнали голям брой служители на реда и екип на Бърза помощ. Простреляният бил откаран в „ Лайф хоспитал “, където ще бъде опериран, а приятелят му – в многопрофилната бургаска болница, за обзор и освидетелстване.

В същото време униформените отишли на адреса на Георгиев в село Оризаре и го задържали.

Мъжът обаче бил хипертоник и след случката получил сърдечна рецесия. Наложило се той също да бъде откаран в болница във влошено положение, където лекари трябвало да го стабилкизират. Междувременно няколко часа продължи огледът на мястото, събирането на гилзи и разпитът на очевидци.

Версията на Георгиев е, че откакто излязъл от колата, двамата чужденци се нахвърлили против него, като единият бил изключително нападателен. Пистолетът извадил, с цел да се отбрани.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР