Бивш топмениджър, чието име се свързва с големи руски компании

...
Бивш топмениджър, чието име се свързва с големи руски компании
Коментари Харесай

Пак загадъчна смърт на млад топмениджър в Русия

Бивш топмениджър, чието име се свързва с огромни съветски компании като " Роскосмос ", " Сухой ", " Лукойл ", " Менатеп " и " Русдрагмет ", е умрял при пожар в жилището му в Москва. Това оповестиха от Прокуратурата на Москва. Според информацията пожарът е избухнал на 17-ия етаж в първокласен жилищен комплекс на " Ленинский проспект ", един от огромните булеварди в съветската столица. Там точно се намирало жилището на 49-годишния Дмитрий Павочка, който е открит от пожарникарите без признаци на живот. По предварителните данни на проверяващите някогашният топ управител е задремал с цигара, което е довело до пожара.

Наскоро Павочка е оглавил отдела за интернационално научно и просветително съдействие във Висшето учебно заведение по индустриална политика и предприемачество. Установяват се всички условия към пожара.

През 2022г. минимум 8 съветски предприемачи са се самоубили или са умряли при необясними произшествия. В началото на тази година съветски основен инженер на кораба MB Aldnah, който трябваше да отплава за Мумбай от Бангладеш, беше открит мъртъв при мистериозни условия в индийската провинция Одиша. За гибелта му се разбра няколко дни откакто видният съветски народен представител и бизнес магнат Павел Антов, почина след рухване от терасата на покрива на хотела си в Раягада и два дни откакто един от спътниците му, Владимир Биданов, умря след съдбовен сърдечен удар, написа lupa.bg
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР