Бивш старши офицер, участвал в разследването на убийството на Ема

...
Бивш старши офицер, участвал в разследването на убийството на Ема
Коментари Харесай

Ченгето от разследването на убийството на Ема Колдуел „заплаши секс работник със затвор, ако не спи с него“

Бивш старши офицер, взел участие в следствието на убийството на Ема Колдуел, е упрекнат в малтретиране на секс служащ, който е знаел 27-годишната жертва.

Иън Пакър удуши Ема в Лаймфийлд Уудс в Бигар, Южен Ланаркшир през 2005 година Той беше приет за отговорен и наказан на затвор едвам тази година, съвсем две десетилетия след убийството.

Полицията удостовери те изследват отчет от жена, която споделя, че служител на реда, разследвал убийството на Ема, я е заплашил със затвор, в случай че не й обезпечи секс гратис. Сега той е в центъра на недоволство от Аманда Хейни, която работеше по улиците на Глазгоу дружно с Ема в края на 90-те и началото на 2000-те. Аманда, която се отхвърли от правото си на анонимност, сподели, че служителят на реда я е предиздвикал да се почувства „ дребна и безсилна “.

Аманда, която познава Ема, сподели, че забърканият служител на реда е „ употребявал властта си над “ нея в Глазгоу. Бившият секс служащ добави: „ Едва когато неотдавна видях фотографията му, го разпознах още веднъж. Бях секс служащ, имах клиен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР