Бивш социален министър привлече вниманието върху себе си с това,

...
Бивш социален министър привлече вниманието върху себе си с това,
Коментари Харесай

Сачева: ГЕРБ са тези, които направиха компромиси

Бивш обществен министър притегли вниманието върху себе си с това, което сподели.

Страната ни се намира в сложна обстановка и Министерството на финансите ще предложи рекордно висок бюджетен недостиг от 6,4%. Това разяснява пред БТВ депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева.

„ Трябва да се вземат сложни решения, за които ще се носи политическа отговорност. Искаме да чуем от Политическа партия каква отговорност биха поели за тегленето на нов дълг от 13 милиарда лв. и за бъдещето, с цел да се направи по този начин, че еврозоната да не остане мираж “, съобщи някогашният обществен министър.

„ Не сме политическият индивид, който минимум се грижи за това по какъв начин ще наподобява. Други са тези, за които култовете имат значение. Ние сме тези, които направиха взаимни отстъпки “, акцентира Деница Сачева.

Според нея ГЕРБ-СДС не би могла да работи с Българска социалистическа партия поради разликите им към еврозоната и фискалната политика.

„ Най-доброто решение е постоянно държавно управление, което да застане зад бюджет с 3% недостиг и да не се постанова да плащаме със земи бъдещите политики. Споразумяхме се, откакто забележим данните от Министерството на финансите, да седнем и да обсъдим. Като цяло считаме, че страната се нуждае от сложни решения, които не могат да бъдат взети от 60 народни представители “, сподели още Сачева.

„ ГЕРБ-СДС изрази позицията и целите си. Искаме да чуем повече за желанията на „ Продължаваме промяната – Демократична България “. Искаме да знаем какви са упованията към ГЕРБ-СДС. Ако ПП-ДБ разчитат на Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, Възраждане, в реда на нещата е да го заявят “, настоя тя, написа epicenter.bg.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР