Бивш служител на медицинския център в американския щат Уисконсин, който

...
Бивш служител на медицинския център в американския щат Уисконсин, който
Коментари Харесай

Медицински служител умишлено похаби почти 600 ваксини срещу коронавирус

Бивш чиновник на медицинския център в американския щат Уисконсин, който беше упрекнат в съзнателно повреждане на съвсем 600 дози от на " Модерна ", се призна за отговорен , се споделя в изказване на министерството на правораздаването на Съединени американски щати, осведоми БГНЕС.
Правоохранителните органи в Уисконсин арестуваха фармацевтът Стивън Бранденберг на 31 декември за съзнателно повреждане на повече от 500 дози от коронавирусната ваксина на Moderna. Цената на развалената партида ваксини се прави оценка на 8-11 хиляди $.
 Посолството на Русия у нас: Не слагаме ваксини Посолството на Русия у нас: Не слагаме ваксини
Посолството на Русия в България разгласява известие в формалната си Фейсбук страница, в което желае да посочи, че не разполага с вакси...
Фармацевтът Бранденберг вадел кутии с ваксини от хладилника по време на две нощни смени и ги прибирал след няколко часа , с цел да не могат да бъдат употребявани при имунизации на идващия ден. Най-малко 57 души са получили доза от имунизацията от компрометираната партида. Според чиновниците на правоприлагащите органи е открито, че здравният служащ е „ покровител на теорията на конспирацията “ , съгласно която имунизацията против COVID-19 „ не е безвредна за хората, може да им навреди и да промени тяхната ДНК “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР