Бивш съветник на бившата първа дама Мелания Тръмп разкритикува неотдавнашното

...
Бивш съветник на бившата първа дама Мелания Тръмп разкритикува неотдавнашното
Коментари Харесай

Бивш съветник на Мелания Тръмп нарече речта й за гражданство „доста отблъскваща“

Бивш консултант на някогашната първа дама Мелания Тръмп разкритикува неотдавнашното й появяване на гала по натурализацията на Националния списък в петък.

„ Знаеш ли, още веднъж, назад към днешната натурализация, намирайки се в Националния списък с нашата Конституция и Закона за правата. и знаейки по какъв начин се усещаше, че не искаше да разпространява, че за толкоз доста хора, които имат по-малко благоприятни условия, в сравнение с тя имаше, това беше просто пропиляна опция “,  сподели Стефани Уинстън Уолкоф в изявление за CNN, очебийно от Mediaite.

„ И тя се усеща като, нали знаете, още веднъж, аз не преставам да се връщам към този миг на гласност и намирам, че е в действителност много неприветлив “, продължи Уинстън Уолкоф.

Тръмп даде забележки на гала по натурализацията в петък, по време на която тя назова пътя към поданство в Съединени американски щати „ сложен “. Тя също означи, че откакто е положила клетва за честност на Съединените щати – клетва, полагана от всеки преселник да стане жител на Съединени американски щати – е поч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР