Бивш съсед разкрива своята лична история за съжителство със семейството,

...
Бивш съсед разкрива своята лична история за съжителство със семейството,
Коментари Харесай

Бивш съсед: Разказва от първо лице за жените, убили Пейо Пеев, и отношението към детето

Бивш комшия разкрива своята персонална история за общуване със фамилията, чиито живот е обгърнат в скандал и тайнственост. След трагичния случай в София, обвързван със гибелта на 44-годишен мъж , Владимир Павлов от Бургас споделя в обществените мрежи, че е познавал причинителите и е бил подложен на тормоз от трите съществени фигури в тази ситуация – Красимира Трифонова, Габриела Савова и Тона Трифонова .

Историята почнала с настаняването на трите дами в общинско жилище в Бургас. По изказвания на Владимир жилището било изцяло реновирано за сметка на локалния бюджет с близо 30 000 лв. . Той споделя, че двамата с Пейо са пренесли целия багаж и мебели без помощ от жена му и тъща му.

Владимир разкрива аспекти от живота на фамилията – съществуването на безценен автомобил „ Мерцедес “, оценен за на над 120 000 лв. , а живеещи в общински жилище. Тогава се е запитал за финансовото положение на фамилията, настанено в обществения парцел. От друга страна някогашният комшия разказва някои поведенчески особености, които му са създали усещане – отношението на Габриела Савова към нейното дете . По-голямото дете на Габриела е оставяно единствено в дома им в Бургас още от 3-годишна възраст. Момчето е виждано да върви голо и босо на открито .

Според Владимир фамилията бързо влошило своите връзки с другите поданици на блока. Бабата на момченцето – упрекната в убийството на Пейо Пеев , Красимира Трифонова, почнала да пуска сигнали и тъжби против съседа си Владимир поради сезиране на Агенцията за протекция на детето. Тя ги пишела от служебния си имейл адрес към Министерство на външните работи. Според Владимир задачата е „ да респектира ” институциите.

Припомняме, че Габриела бе пусната под домакински арест с аргумента, че би трябвало да се грижи за децата си , само че сега те не са при нея, а при майката на убития им татко.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР