Бивш рокаджия, който някога беше начело на група, наречена Breasts

...
Бивш рокаджия, който някога беше начело на група, наречена Breasts
Коментари Харесай

„Право и справедливост“ разчита на бивш рокаджия да остане на власт

Бивш рокаджия, който в миналото беше отпред на група, наречена Breasts („ Гърди “ – бел. ред.), се очерта като малко евентуалната нова персона, държаща ключа към властта в, откакто държавното управление ще би трябвало да разчита на гласовете му след раздор в ръководещата коалиция, заяви Агенция Франс Прес.

На 58-годишния Павел Кукиз бяха задавани неуместни въпроси на бурна сесия в Народното събрание тази седмица, откакто в началото гласоподава с опозицията, преди да каже, че е направил неточност и е сменил страните, с цел да поддържа държавното управление.

" Павел, по какъв начин можа? На кое министерство си се продал? ", крещяха към него опозиционни депутати.

Колеги звезди се подредиха да подлагат на критика Кукиз, чиято поддръжка оказа помощ за приемането на нов, който съгласно опозицията има за цел да заглуши американски новинарски канал, критикуващ държавното управление.

„ Срам ме е от всеки ден, когато идвах да ти оказа помощ, копеле “, написа във Facebook Януш Панасевич, фронтмен на Lady Pank, една от най -популярните групи в Полша. Бившият управител на звукозаписна компания Куба Войеводзки, който също е работил с Kукиз, сподели: „ Срам ме е за моята доверчивост и неуместно сантиментално приятелство, за пънк рока, за всичките тези години дружно “.

Кукиз стартира да се занимава с музика при започване на 80 -те години на предишния век, като бързо се прочу със своите сатирични и неуважителни пънк текстове в последните години на комунистическото ръководство и раждането на демократичното ръководство в Полша. Албум от 1992 година провокира несъгласия с анти-църковна ария.

През 90 -те години той също стартира актьорска кариера с поредност от филми и телевизионни сериали, в това число роля в сапунената опера „ Майки, съпруги и любовници “.
 Полша одобри противоречив закон за собствеността на медиите Полша одобри противоречив закон за собствеността на медиите
Полските депутати утвърдиха закон, който съгласно критиците ще ограничи свободата на медиите и ще има негативно влияние върху връзки...

Кукиз влезе в политиката през 2015 година, заемайки трето място на президентските избори същата година с 20 % от гласовете.

Той имаше малко политики, само че антиелитарно обръщение, което резонира измежду млади и разочаровани гласоподаватели. На парламентарните избори по-късно през 2015 година неговото придвижване, наречено „ Край на корупцията и кражбата “, завоюва 42 места в долната камара на Народното събрание с 460 места.

Оттогава неговата политическа звезда избледня и в този момент той има единствено четири места - към момента задоволително, с цел да оправи разликата след напускането на държавното управление тази седмица на партията Споразумение, младши съдружен сътрудник на преобладаващата дясна партия „ Право и правораздаване “ (ПиС).

В диалог с полската осведомителна организация ПАП в четвъртък той отхвърли да е получил обещания за награди за поддръжка на държавното управление, ръководено от ПиС. Той също по този начин повтори апела си да бъде реформирана изборната система, с цел да се вкарат едномандатни изборни региони. " Истерията, която беше ориентирана към мен, е резултат от тази политическа система, която поляризира поляците ", сподели той.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР