Бивш рапър изгряваща звезда, който е подписал с Шон Диди“

...
Бивш рапър изгряваща звезда, който е подписал с Шон Диди“
Коментари Харесай

Бивш рапър от Ню Йорк, който някога е бил сключен с Диди, има доживотна присъда за убийство — той ще отговаря на условията за условно освобождаване през 2025 г.

Бивш рапър изгряваща звезда, който е подписал с Шон „ Диди “ Комбс — по-късно е наказан на пожизнен затвор за ликвидиране в Манхатън по безреден случай — е един от 16-те наказани, които преди малко получиха опрощение от губернатор Кати Хочул.

Travell „ G Dep “ Коулман, 49, излежаваше 15 години пожизнен затвор зад решетките за убийството на жертва на обир през 1993 година в Източен Харлем – ликвидиране, което остана неразкрито до 2010 година, когато тогавашният обещаващ рапър се съобщи на ченгета в 25-то сектор.

Адвокатът на рапъра сподели пред кореспонденти след предаването на Коулман, че клиентът му е бил налегнат от виновност, откогато е направил съдбовния въоръжен обир като младеж.

В петък Хочул смекчи присъдата на Коулман като част от обичайния лист за опрощение в края на годината. Тя също смекчи присъдите на трима други наказани и издаде 12 помилвания, осем от които са свързани с опиати.

Помилването заличава присъда, до момента в който замяната понижава присъдата затвор.

В с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР