Бивш продуцент и видеооператор на 54-годишния музикален магнат, заведе дело,

...
Бивш продуцент и видеооператор на 54-годишния музикален магнат, заведе дело,
Коментари Харесай

Известен рапър тормозил сексуално продуцента си цяла година

Бивш продуцент и видеооператор на 54-годишния музикален магнат, заведе дело, потвърждавайки, че в продължение на повече от година Комбс го е тормозил полово, дрогирал и заплашвал

Шон “Диди ” Комбс е упрекнат в полово принуждение от някогашен чиновник, мъж, в нов правосъден развой.

В понеделник Родни “Лил Род ” Джоунс, някогашен продуцент и видеооператор на 54-годишния музикален магнат, заведе дело във федерален съд в Ню Йорк, потвърждавайки, че

в продължение на повече от година Комбс го е тормозил полово, дрогирал и заплашвал.

Джоунс претендира за обезщетение в размер на 30 милиона $.

Според правосъдните документи, получени от PEOPLE, Джоунс е продуцирал девет песни от последния албум на Комбс` Love от септември 2022 година до ноември 2023 година

Бившият чиновник съобщи, че до момента в който е работил по плана, е

живял с изпълнителя на Bad Boy в разнообразни градове на Съединени американски щати, а също по този начин е почивал с Комбс отвън страната.

Джоунс твърди, че през това време е “станал очевидец, претърпял и понесъл доста неща, които надалеч надвишават ролята му на продуцент на албума Love. ”

Джоунс твърди, че заради ролята си на видеооператор е бил “задължен ” да “снима непрекъснато ” изпълнителя на “Last Night ”.

“В резултат на това господин Джоунс се е сдобил с ХИЛЯДИ часове кино материал и аудиозаписи на господин Комбс, неговия личен състав и гостите му, участващи в съществени противозаконни действия, ” се показва в правосъдния документ.

“През цялото време, до момента в който живееше с господин Комбс, господин Джоунс беше жертва на непрекъснати

нежелани и неразрешени опипвания и докосвания на ануса му от страна на господин Комбс ”,

прибавя Джоунс в правосъдния иск.

Бившият чиновник също по този начин твърди, че в един миг е бил помолен да работи в банята на Комбс, а музикалният реализатор “се разхождал гол и се къпал в транспарантна кабина ”, което предиздвикало Джоунс да се усеща неловко.

Джоунс твърди, че е изразил терзанията си пред Хорам, а тя е отхвърлила “опипването на ануса и гениталиите на господин Джоунс като другарска задявка. ”

Джоунс твърди също по този начин в желае си, че Комбс му е посочил запис на американския диджей, звукозаписен продуцент и телевизионна персона Стиви Джей, който има анален контакт с мъж.

Според ищеца, Комбс е знаел, че Джоунс “гледал и боготворял ” Стиви Джей и е употребявал записа като метод да го склони.

“Това е естествена процедура в музикалната промишленост, вижте, даже Стиви Джей го прави ”,

Комбс сякаш споделил на тогавашния си чиновник.

Джоунс също по този начин твърди, че на Деня на благодарността през 2022 година братовчедката на тогавашната другарка на Комбс, Юнг Маями,

също го е нападнала полово “в наличието на господин Комбс и неговия личен състав ”.

В допълнение към хипотетичната приложимост на разнообразни опиати Джоунс твърди, че разполага с видеоматериал, на който се вижда по какъв начин “г-н Комбс дава алкохолни питиета с примеси на малолетни и секс работнички в домовете си в Калифорния, Ню Йорк, Американските Вирджински острови и Флорида. ”

“Съдебният спор в никакъв случай не би трябвало да бъде първата опция за разрешаване на даден спор. Ние подадохме иск поради отхвърли за договаряния от другата страна, ” съобщи юристът на Джоунс пред PEOPLE.

В изказване за PEOPLE Шон Холи, юристът на Комбс, написа:

“Лил Род не е нищо повече от измамник, който е подал иск за 30 милиона $, нахално търсейки несправедливо възнаграждение.

Безразсъдното му нахвърляне на имена за събития, които са чиста небивалица и просто не са се случили, не е нищо повече от транспарантен опит да събере заглавия. Разполагаме с безапелационни и неоспорими доказателства, че изказванията му са цялостни неистини. Опитите ни да споделим тези доказателства с юриста на господин Джоунс, Тайрон Блекбърн, бяха подценени, защото господин Блекбърн отхвърля да отговори на позвъняванията ни. Ще разгледаме тези нелепи изказвания в съда и ще предприемем всички подобаващи дейности против тези, които ги насочат. "

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР