Бивш помощник на принц Хари и Меган Маркъл потвърди, че

...
Бивш помощник на принц Хари и Меган Маркъл потвърди, че
Коментари Харесай

Бившият помощник на Меган Маркъл вдига капака на разследването за тормоз на херцогинята - интервюта и криза с персонала

Бивш асистент на принц Хари и Меган Маркъл удостовери, че е била интервюирана от двореца по отношение на изказвания за тормоз, отправени против Херцогиня.

Саманта Коен работи като персонален секретар на семейство Съсекс, откакто беше назначена през 2018 година по персонална молба на починалата кралица. Преди това тя е работила за някогашния монарх в продължение на 17 години като прессекретар и по-късно асистент частен секретар.

Въпреки това, през октомври 2019 година тя подаде оставка от ролята си с Хари и Меган, оприличавайки работата на „ работа с младежи “, се твърди в книгата на някогашния кралски сътрудник на Times Валентин Лоу Courtiers: The Hidden Power Behind the Корона.

В книгата си създателят Лоу споделя по какъв начин госпожа Коен е провела първото публично турне на двойката в Австралия, Фиджи, Тонга и Нова Зеландия, само че твърди, че в последна сметка е била „ изкрещяна “. „ Сам постоянно изясняваше, че е като да работиш за двама младежи “, твърди Лоу, сподели източник. „ Те (Меган и принц Хари) бяха не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР