Бивш полицай, за когото се твърди, че е изнасилил жена

...
Бивш полицай, за когото се твърди, че е изнасилил жена
Коментари Харесай

Бивш полицай, обвинен в изнасилване на жена с нож, й казал, че е било планирано, съдът изслушва

Бивш служител на реда, за който се твърди, че е изнасилил жена с нож, споделил на жертвата си, че е възнамерявал авансово нападението, защото е пренебрегнал молбите й да я пусне, бе казано на съда.

В разплакано полицейско изявление, показано на журито, хипотетичната жертва сподели, че е била доближена от Клиф Мичъл, който я завързал с кабелни връзки и сложил лента върху неговия устата. Лондонският Croydon Crown Court изслуша нейното изказване, че Мичъл я е заплашил, че ще я убие.

Лентата върху устата й продължаваше да се изплъзва, до момента в който тя плачеше, само че Мичъл просто продължаваше да я слага още веднъж, сподели тя в изявлението си в полицията. Тя добави: " Той ми сподели да мълча и да не викам. " Жената изначало сподели, че не може да повярва какво се случва и му сподели да си тръгне.

Тя добави: „ Той сподели „ това не се случва. Знам по какъв начин се държат жертвите. Бихте споделили всичко, с цел да останете живи “. " Тя също сподели на служителите на реда: „ Той продължаваше да споделя „ Аз съм по-умен, в сравнение с си мислите. Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР