Бивш полицай и любимият му партньор K9 се събраха отново

...
Бивш полицай и любимият му партньор K9 се събраха отново
Коментари Харесай

Бивш полицай от Мичиган и най-добрият приятел на K9 се събраха отново след седмици раздяла: „Един от най-добрите дни в живота ми“

Бивш служител на реда и обичаният му сътрудник K9 се събраха още веднъж в сряда след разгорещена борба за настойничество против град в Мичиган.

Бившето ченге Хейдън Уайлдфонг получи зелена светлина тази седмица публично да осинови K9 Тамарак, с който той беше разграничен в продължение на седмици, откакто той подаде оставката си от полицейските сили на град Мейсън предишния месец.

„ Това е едно от най-хубавите усеща на света, един от най-хубавите дни в живота ми. Вложих безчет часове работа с това куче и най-сетне можем да затворим тази глава и да продължим напред “, сподели Wildfong пред WILX.

Уайлдфонг настояваше да вземе най-хубавия си другар вкъщи през последните две седмици – само че градът отхвърли двете оферти, които направи, с цел да отстрани кученцето от нейния пост.

Град Мейсън твърди, че някогашният лидер не е имал право да задържи кучето, откакто е бил пуснат в отпуск и след това е напуснал работата си, откакто градът е споделил, че той безконтролно е свалил колана с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР