Бивш национал се очаква да започне тази вечер подготовка с

...
Бивш национал се очаква да започне тази вечер подготовка с
Коментари Харесай

Бивш национал започва във ФК Брацигово

Бивш национал се чака да стартира довечера подготовка с ФК Брацигово.

Става въпрос за 35-годишният пловдивски нападател Георги Какалов, които е дал дума на управлението, че ще играе на стадион „ Христо Гюлеметов – Бонбонба ”.

Първият общ брой за брациговци е призован тази вечер в 18 часа на клубния стадион, само че първоначално заниманията на тима ще се организират в зала, защото времето не е доста прелестно за вечерни тренировки на осветяване.

Действително имаме диалози с Какалов, само че дано първо пристигна и стартира подготовка.

Тогава ще можем да бъдем по-конкретни, разяснява нашата информация членът на Управата на ФК Брацигово Асен Драгнев.

Силният човек в Брацигово удостовери информацията на „ Пазарджишка Марица ”, че възможностите с изключение на Георги Какалов в клуба от подбалканското градче да заиграе и различен пловдивчанин – централният бранител Георги Иванов – Гонзо също не са за подценяване.

И Гонзо и други футболисти попадат в радара на зимната ни селекция, само че дано разясняваме, когато има нещо черно на бяло, съобщи в типичния си непретенциозен жанр шефът на брациговци.

Асен Драгнев заяви, че напролет Борис Благоев – Фиго ще води ФК Брацигово.

Както е известно Фиго пое тима в придвижване след абдикацията на Георги Мечечиев по средата на сезона, само че познава чудесно ситуацията в клуба около дългогодишната си работа като треньор на мъже и юноши преди време.

Източник на „ Пазарджишка Марица ” от непрекъснатото наличие на стадион „ Христо Гюлеметов ” пък разкри, че в Брацигово твърдо няма да остане градивният халф Николай Манчев.

Според последна информация той поема към Левски(Карлово), където до преди Нова година се подвизаваше Георги Какалов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР