Бивш министър атакува настоящ такъв от служебния кабинет.Не го знам

...
Бивш министър атакува настоящ такъв от служебния кабинет.Не го знам
Коментари Харесай

Николай Нанков: Не го знам що за архитект е Шишков, но никакъв администратор не е

Бивш министър нападна сегашен подобен от служебния кабинет.

" Не го знам що за проектант е Шишков. Но никакъв админ не е. Защо ли? Защото законът, който предлага, е върхът на безумието и некомпетентността. Прилича повече на нещо приблизително сред миш-маш, тюрлюгювеч и имам баяайлдъ и основава повече проблеми, в сравнение с да дава решения ", това написа в своя фейсбук профил депутатът от ГЕРБ Николай Нанков.

" Търпимост, та толерантност! Търпимостта няма да направи “незаконните ” съгласно него обекти - законни. Нещо повече - те в никакъв случай няма да могат да бъдат въведени в употреба - по какъв начин ще ги утвърди Държавната приемателна комисия. По тях няма да могат и да се събират тол такси, в случай че обектите са пътища. И още, и още. Но кой да ти мисли! Шишков се е вторачил, очевидно хал хабер си няма от Закон за устройство на територията и натиска цялата му подопечна администрация да създава небивалици. Защото проблемите, за които приказва, могат да се решат и без промени в закона. А за месец, с малко повече работа. Административна работа ", добави още Нанков.

Той показа, че съгласно него такива са опциите на Иван Шишков.

" Но пък измисля какви ли не фантасмагории - пътища имало противозаконни, след това измисли, че свързването на рамките за тола било незаконно…А в действителност каква може да е задачата му - посредством тежко лобистки промени за преместваемите обекти да си реши остарели проблеми от годините като основен проектант. И то с цената десетки хиляди наранени бизнеси. Няма да стане ", написа в умозаключение депутатът от ГЕРБ, представен и от novini.bg. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР