Бивш мафиотски убиец казва, че Тръмп и Джулиани не трябва да се изправят пред обвинения в RICO, защото не са истински престъпници като него

...
Бивш мафиот нарече отвратително Доналд Тръмп да е изправен пред
Коментари Харесай

Бивш мафиот нарече "отвратително" Доналд Тръмп да е изправен пред обвинение в RICO като този един, за който се призна за виновен.

„Бях заплаха за тази страна. Бях престъпник“, каза бившият сътрудник на Гамбино Джон Алит пред Insider.

Тръмп и съюзници като Руди Джулиани са е обвинен по обвинения в RICO, използвани срещу мафията.

Един бивш мафиот защити Доналд Тръмп и съюзници на бившия президент като Руди Джулиани, след като бяха обвинени в Джорджия по обвинения в RICO, известни като използвани срещу мафията — и дори и самия него.

„Те са третирани не по-различно от мен“, каза мафиотският престъпник и бивш наемен убиец на прословутата престъпна фамилия Гамбино Джон Алит каза пред Insider в интервю във вторник.

Алит – който се призна за виновен във федерален съд във Флорида през 2008 г. по обвинения в конспирация на RICO, включително две убийства и куп други престъпления – нарече последното обвинение срещу Тръмп „отвратително“.

„Как можете да обвинявате тези момчета като теб обвиниха някой като мен, когато бях престъпник?" — попита Алит. „Бях заплаха за тази страна. Бях престъпник. Няма извинения за начина, по който живеех. Направих лоши избори.“

60-годишният бивш мафиот казва, че е участвал е в повече от 40 стрелби и оттогава е преобърнал живота си, ставайки автор, водещ на подкаст и младежки мотивационен оратор за изобличаване на престъпността.

Алит, роден в Куинс, Ню Йорк, който подкрепя Тръмп, каза пред Insider: „Тези момчета не направиха лош избор. Тези момчета направиха проамерикански избор.“

Голямо жури в Джорджия късно в понеделник обвини Тръмп и 18 съобвиняеми, включително бивш кмет на Ню Йорк Джулиани, заради усилията им да отменят загубата на Тръмп в Джорджия по време на президентските избори през 2020 г.

Прокурори, използващи щатската версия на Закона за повлияните от рекет и корумпирани организации (известен като RICO), твърдят, че Тръмп и неговите съобвиняеми са действали „престъпна организация“ за заговор за отмяна на резултатите от изборите през 2020 г.

Обвинителният акт от 41 точки бележи четвъртото наказателно дело срещу Тръмп. Ако бившият президент или неговите съобвиняеми бъдат осъдени по обвиненията на RICO в Грузия, те могат да получат между 5 и 20 години зад решетките.

„Това е лудост“, каза Алите, който излежа три години зад решетките решетки в Бразилия и 10 години затвор в САЩ, преди да бъде освободен през 2013 г.

„Причината, поради която говоря в защита на Джулиани и Тръмп, е, че те не са аз. Те не са момчета които направиха грешното нещо. Те нямат работа да бъдат третирани по този начин", каза Алите.

По ирония на съдбата Джулиани е пионер в използването на законите на RICO, за да преследва мафията и мафиотските босове в Ню Йорк, докато работеше като федерален прокурор през 80-те години.

„Човекът спаси толкова много животи като прокурор, като кмет“, каза Алите за Джулиани.

Когато го попитаха дали има някакъв съвет да предложи на Джулиани или Тръмп, тъй като той самият беше ударен с обвинения в RICO, Алит каза: „Какъв добър съвет можете да дадете на момчета като Руди Джулиани, който през целия си живот е бил борец с престъпността, който изчисти целия ни град.“

Прочетете оригиналната статия в Business Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР