Бивш лидер на банда се пледира за невинен за убийството

...
Бивш лидер на банда се пледира за невинен за убийството
Коментари Харесай

Тупак Шакур: Дуейн Дейвис се пледира за невинен за убийство

Бивш водач на тайфа се пледира за почтен за убийството на рапъра Тупак Шакур през 1996 година

60-годишният Дуейн " Keffe D " Дейвис се изрече по време на явяване в съда в Лас Вегас и беше назначен юрист, който да го съставлява.

Шакур беше на 25 години, когато беше убит при нахлуване от кола в Лас Вегас.

Г-н Дейвис беше упрекнат през септември и полицията твърди той е възнамерявал стрелбата с племенника си след борба с Шакур в казино.

На конференция, извършена малко след ареста на господин Дейвис, полицията сподели фрагменти от защитата на хотела от 7 септември 1996 година, в който няколко мъже се виждат да ритат и удрят мъж, който разпознават като Орландо Андерсън, починалият племенник на обвинения.

Полицията сподели, че това в последна сметка е довело до ответна пукотевица по Шакур, до момента в който той чакаше в колата си на червен светофар.

Шакур умря в болница шест дни по-късно.

Кой беше Тупак Шакур? Животът на Тупак Шакур в фотоси

Полицията също сподели, че господин Дейвис е получил револвера от неназован помощник и загатна „ личните самопризнания “ на господин Дейвис пред медиите, че той е бил в транспортното средство, където изстрелите са създадени от.

Тримата мъже, които са били в колата с господин Дейвис по време на стрелбата, измежду които е и неговият племенник, от този момент са умряли.

Властите не оповестяват кой в действителност е стрелял с револвера.

Шакур, чието театрално име е стилизиран като 2Pac, необятно се счита за един от най-великите реализатори на хип-хопа.

Той продаде повече от 75 милиона записа по целия свят, радвайки се на триумф в класациите с шлагери, в това число California Love, All Eyez On Me и Changes.

През юни рапърът получи посмъртно звезда на холивудската Алея на славата.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР