Бивш експерт по сигурността, който е работил в тясно сътрудничество

...
Бивш експерт по сигурността, който е работил в тясно сътрудничество
Коментари Харесай

Бивш експерт по сигурността на Тръмп казва, че бившият POTUS „няма мозъка“ за диктатура

Бивш специалист по сигурността, който е работил в тясно съдействие с някогашния президент Доналд Тръмп, сподели, че „ няма мозъка “ да ръководят тирания.

75-годишният Джон Болтън твърди, че 45-ият POTUS не е имал нужното, с цел да бъде президент, нито е имал интелигентността, с цел да образува непрекъсната власт във властта. Тръмп беше подложен на критика като „ строител на парцели “, който има огледален облик на диктатори, както Болтън показа на някогашния президент в скорошно изявление.

Болтън е бил консултант по националната сигурност на някогашния президент от април 2018 година до септември 2019 година, само че от този момент неведнъж подлага на критика Тръмп и неговото президентство. Оттогава той твърди, че Тръмп е „ несъответствуващ да бъде президент “ и втори мандат за 77-годишния би бил „ по-лош “ от първия.

Говорейки с LeFigaro, Болтън сподели: „ Доналд Тръмп няма политическа философия, той не се включва в политически разбор или взимане на решения по метода, по който нормално използваме тези термини. За него всичко е епи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР