Бивш депутат е предложил първия подкуп на шефа на БАБХ.

...
Бивш депутат е предложил първия подкуп на шефа на БАБХ.
Коментари Харесай

Бачийски: Бивш депутат е предложил подкуп на шефа на БАБХ

Бивш народен представител е предложил първия рушвет на шефа на БАБХ. Имало е напън измененията, които е трябвало да се случат на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево”, да не се осъществят. Впоследствие е изработен втори рушвет. Били са предлагани 6 млн. лв. на година. Това разяснява Константин Бачийски от „ Продължаваме Промяната” пред Нова тв.

„ На 31 декември 2021 година е подписан новият контракт с някогашния чиновник на компанията, която е правила активността. След като новият шеф на БАБХ е влезнал в действие, остарелият подписва контракт точно на Нова година. Няколко дни по-късно на шефа на БАБХ е препоръчан рушвет в изключително огромни размери”, разяснява Бачийски.

„ Имало е напън измененията, които би трябвало да се случат на границата, да не се случват. Впоследствие е изработен втори рушвет. Той е повишен, 6 млн. лв. са предлагани на година”, изясни още той.

На този декор през днешния ден на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево” тече инспекция от Министерство на вътрешните работи в наличието на ДАНС.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР