Бивш член на управляващата Корейската народнодемократична република (КНДР) партия е

...
Бивш член на управляващата Корейската народнодемократична република (КНДР) партия е
Коментари Харесай

Защо изчезна Ким Чен-ун?

Бивш член на ръководещата Корейската народнодемократична република (КНДР) партия е стартирал своя версия за изгубването на Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически,.

Според живеещия в Съединени американски щати Ли Чжон Хо водачът на азиатската комунистическа страна евентуално е потърпевш, до момента в който е следил ракетни тествания. "В наличната от родината ми медийна и друга информация, отнасяща се до оръжейните проби, на никое място не е упоменато името на маршала (една от многото трофеи на ръководителя на Северна Корея). Отсъствието на Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, от документите и медийните изявления наподобява необичайно, въпреки всичко той е и висш главнокомандващ ", е декларирал някогашният член на Корейската трудова партия.

"Аз персонално мисля, че той е получил контузия, до момента в който е следил изстрелване на ракети, и сега се възвръща от раните си ", е показал още беглецът, представен от лента.ру.

Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, не се е появявал на публични места съвсем две седмици. Неговото неявяване е станало мотив за най-различни спекулации, даже догатки за кончината му.

КНДР: Лидерът ни е в дълбока медитация
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР