Бивш полицай от Маями, който беше заловен на видео, притискайки коляното си към врата на бременна чернокожа жена, зашеметявайки я с електрошоков удар в корема, осъден на 30 дни затвор

...
Бивш ченге от Флорида беше осъден на 30 дни зад
Коментари Харесай

Бивш ченге от Флорида беше осъден на 30 дни зад решетките във връзка с инцидент, при който той беше обвинен в агресивно арестуване на бременна чернокожа жена преди няколко години.

Джорди Мартел, 33, бивш служител на полицейското управление на Маями Гардънс, получи присъдата си в сряда, съобщи WSVN. Той беше осъден през юни по обвинения в побой и навлизане в резултат на инцидента през 2020 г. пред клуб в Маями.

Записи от телесна камера показват, когато Мартел е използвал Taser върху корема на Сафия Сатчъл няколко пъти и е поставил коляното си върху врата й по време на прекомерния арест на паркинга на Tootsie's Cabaret. Сатчъл, която имаше спор с клубния персонал преди да си тръгне, можеше да бъде чута да крещи, докато полицаят я притискаше на земята. на разнообразието“ в държавните съдилища; Тя отвърна със съдебен иск

Мартел, който по това време работеше като охрана извън дежурство, измъкна Сатчъл от автомобила й малко преди това, според докладите.

< p>„Правосъдието беше раздадено. Той ме промени като човек психически и физически и аз приех поради действията му, никога няма да бъда същият“, каза Сатчъл пред NBC Miami.

Щракнете тук, за да гледате видео на инцидента.

В допълнение към присъдата си Мартел беше наредено да изпълни 250 часа общественополезен труд. Изданието съобщава, че по време на процеса неговият защитник е твърдял, че Сатчъл не е съдействал и я е обвинил, че го е ударила по време на ареста.

„Бях унизен. смутих се. Бях уплашен за живота си“, каза Сатчъл пред Miami Herald през 2020 г. „Винаги съм уважавал закона. Моето семейство, много хора, които са ми близки, са полицаи. Чувствах се малтретиран.“

Очаква се Мартел да излежи присъдата си след две седмици, съобщи WSVN.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР