Бивш британски посланик бе осъден на 8 месеца затвор във

...
Бивш британски посланик бе осъден на 8 месеца затвор във
Коментари Харесай

Бивш британски посланик получи 8 месеца затвор

Бивш английски дипломат бе наказан на 8 месеца затвор във вторник поради изявления в интернет за правосъдното дело за полово принуждение на някогашния първи министър на Шотландия Алекс Салмънд, заяви Агенция Франс Прес.
Крейг Мъри, 62-годишният, бе открит за отговорен от съда поради блогове и туитове за миналогодишния развой, който откри, че Салмънд е оневинен по всички 13 обвинявания за полово принуждение.
 Речта на кралицата очерта законодателните проекти на английското държавно управление Речта на кралицата очерта законодателните проекти на английското държавно управление
Правителството на Борис Джонсън разкри законодателните си проекти в речта на кралицата. Те съчетават интервенционистката икономическа п...
Съдия Лиъна Дориан сподели на Мъри, че е разгласил материали, способни да разпознават четирима жалбоподатели по случая. Според шотландското законодателство имената на хипотетичните жертви на полови закононарушения не могат да бъдат оповестени, както и каквато и да е друга информация, която може да докара до тяхната идентификация.
„ Тези дейности основават действителен риск жалбоподателите да не са склонни да се явят в бъдещи каузи, изключително когато в делото може да бъдат забъркани високопоставени лица или евентуално да притегли забележителна гласност “, сподели Дориан на виртуално чуване.
Публикациите в са останали онлайн, макар че Мъри е бил предизвестен за риска дамите да бъдат разпознати.
Първоначално на Мъри бяха дадени 48 часа, с цел да се съобщи в полицейско ръководство, само че срокът беше продължен до три седмици, с цел да му разреши да апелира присъдата.
 Англия вкарва цифрови имунизационни документи Англия вкарва цифрови имунизационни документи
Ваксинационни документи за британци, пътуващи в чужбина, най-вече на почивки, ще бъдат издавани от Националната здравна работа (НЗС)...
66-годишният Салмънд неотдавна се опита да се върне към политиката на шотландския фронт, като сътвори нова партия за самостоятелност, която упорства за от Англия. Но на изборите в Шотландия предходната седмица той не съумя.
Преди време „ Сънди Таймс ” назова Мъри " най-недипломатичният посланик в света ". Той бе изтеглен като делегат на Англия в Ташкент през 2004 година, откакто упрекна Лондон, че употребява информация, получена посредством изтезания в някогашната руска република, като част от ръководената от Съединени американски щати „ война против тероризма “.
Той безрезултатно заложи на позиция против войната против Ирак против тогавашния английски министър на Англия Джак Стро на общите избори през 2005 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР