Бивш боксьор преби баща си до смърт в нощта срещу

...
Бивш боксьор преби баща си до смърт в нощта срещу
Коментари Харесай

Бивш боксьор преби баща си до смърт

Бивш боксьор преби татко си до гибел в нощта против четвъртък в село Неделево край Пловдив. Антон Терзиев на към 65 години умрял в болница. Първоначалните подозрения на медиците, че гибелта му е насилствена, се чака да бъдат доказани след аутопсията в Съдебна медицина.

Като главен обвинен е апетитен синът на жертвата Антон – Стоил Терзиев. Преди години той бил приключил Спортното учебно заведение в Пловдив, където упражнявал бокс. Състезателната му кариера обаче не потръгнала и младежът се прибрал в родното си село Неделево, което се намира в община Съединение край Пловдив. Така и не се захванал с нещо свястно. Не работел, описаха локалните хора от Неделево. По думите им Стоил един – два пъти ходил до Франция, само че и там не му потръгнал гурбетът и отново се върнал на село, където го издържали майка му и татко му. Според злите езици в селото младият мъж имал взимане – предоставяне и с опиатите, само че дали е лежал в пандиза за това, хората не знаят. Така и не се оженил, тъй като, като се изключи че не подхващал работа, имал рисков тип. " Кой ще го желае подобен хаймана? ", питат комшиите.

Във съдбовната вечер против 19 март т.г. на адреса на Терзиеви в селото била извикана кола за спешна помощ. Медиците качили едвам дишащия човек и го закарали в болница, където той умрял. Майката на Стоил, за който не е ясно на този стадий от следствието дали е задържан, работела като чиновник по чистотата в кметството. Била тиха и кротка жена, която от години търпяла сина си. " Защо и по какъв начин го търпеше тази женица, не знаем. Голяма тъга й беше той, само че наследник й е, търпи го, какво да го прави ", се чудеха локалните хора.

Семейството има и щерка, която от доста години живее и работи със фамилията си в Австрия.

По случая се води досъдебно произвеждане в Районното ръководство в село Труд, под наблюдаване на окръжната прокуратура. По предварителни данни, 64-годишен мъж от с. Неделево умрял след нанесена телесна контузия от сина му, на 40 години. Конфликтът сред двамата зародил в четвъртък. С полицейска заповед 40-годишният е арестуван за едно денонощие.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР