Бивш бодигард на принцеса Даяна разкри, че веднъж е чул

...
Бивш бодигард на принцеса Даяна разкри, че веднъж е чул
Коментари Харесай

Тъжно изявление, направено от принц Хари на Уилям, подслушано от бодигарда на принцеса Даяна

Бивш телохранител на принцеса Даяна разкри, че един път е чул млад принц Хари да споделя на по-големия брат Уилям, че може да „ прави каквото желае “ по време на развълнуван спор - тъй като той в никакъв случай нямаше да стане крал.

Дългогодишният чиновник по отбрана на кралското семейство, Кен Уорф, разкри сърцераздирателния скандал, който съгласно известията се случил, до момента в който фамилията пътувало от Лондон за Глостър на пътешестване през уикенда през преди тридесет години. Според господин Уорф братята са се скарали, до момента в който са пътували към местоназначението си. Припомняйки си случая пред LBC през 2020 година, той сподели: „ Имах привилегията да работя с майка му, Уилям и Хари и доста други членове на кралското семейство.

„ Спомням си миг на Хари като четиригодишен, пътуващ до Глостър един уикенд. Двамата с брат му се скараха на задната седалка на колата, откакто ги съди бавачката. „ И най-после Хари сподели: „ Ти ще бъдеш крал един ден, аз няма. Затова мога да върша каквото си желая! “ „ Даяна сподели „ Откъде, по д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР