Бивш ас от Висшата лига прави вълни на нова спортна

...
Бивш ас от Висшата лига прави вълни на нова спортна
Коментари Харесай

„Бях култов герой от Висшата лига – сега напуснах футбола и се отличавам в друг спорт“

Бивш ас от Висшата лига прави талази на нова спортна сцена, откакто наподобява изтърва завършек на футболната му кариера.

Хатем Бен Арфа, в миналото блестяща светлина в Нюкасъл Юнайтед, не е окачил публично обувките си, само че е без клуб, откогато се раздели с Лил през 2022 година след различия с боса Жослин Гувенек.

Талантливият плеймейкър, който се изяви и за топ клубове като Лион, Марсилия, Хъл Сити, Ница и Пари Сен Жермен по време на престоя си в Англия и Франция, в този момент е на 37 и се е захласнал по падел - спорт, сходен на тениса, само че се играе на по-интимен корт.

Впечатляващо е, че Бен Арфа означи 70 турнирни победи единствено за една година. До края на 2023 година се споделя, че той е класиран измежду топ 1500 от 42 000 спортни играчи в международен мащаб.

Роланд Мермилод, върховен чиновник в падела, предложи на почитателите да надникнат в отдадеността на Бен Арфа на новата му пристрастеност. В изявление за Le Parisien, Mermillod сподели: " Hatem не прави нищо повече от това. Той играе съвсем все...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР