Бивш американски летец, превърнал се влиятелен човек в социалните медии,

...
Бивш американски летец, превърнал се влиятелен човек в социалните медии,
Коментари Харесай

Братя от Охайо, хванати в капан в Дубай, след като мистериозно се събудиха в полицейска кола след парти на яхта: „Искам да се прибера вкъщи“

Бивш американски авиатор, трансформирал се авторитетен човек в обществените медии, и неговият брат са в капан в Дубай от съвсем два месеца и евентуално са изправени пред „ няколко години “ затвор, откакто се твърди, че са били „ дрогирани “ и са се събудили в полицейска кола.

Джоузеф Лопес и неговият брат Джошуа Лопес потеглиха на пътешестване от Охайо до Обединените арабски емирства (ОАЕ) на 25 май, надявайки се да генерират първокласно наличие в Града на златото, съгласно Fox 19 Now.

„ Дойдох тук, тъй като желаех да фотографирам наличие, а Дубай наподобява като доста блестящо място “, сподели Джоузеф Лопес.

Въпреки това, повече от седмица след тяхното бягство от Близкия изток, работното им място се трансформира в „ действителен призрачен сън “.

Двамата братя се любуваха на вечер в Дубай, когато излизаха от нощния клуб Bla Bla на 2 юни и бяха доближени от водач на Uber, който предложи да ги заведе на „ афтърпарти “ в близкия хотел, съгласно арестуваните в Дубай, организация, отдадена на подпомагането на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР