Бивш актьор, обвинен в ръководене на секта, беше арестуван от

...
Бивш актьор, обвинен в ръководене на секта, беше арестуван от
Коментари Харесай

Арестуваха партньор на Кевин Костнър за сексуално насилие

Бивш артист, упрекнат в управление на фракция, беше задържан от полицията в Лас Вегас във вторник за хипотетично полово принуждение над девойки от коренното население в продължение на към две десетилетия, демонстрират полицейски досиета.

Актьорът от „ Танцуващи с вълци “ Нейтън Чейсинг Хорс, 46, беше арестуван от полицията, откакто специфичните елементи нахлуха в дома му в Северен Вегас, където съгласно известията той живее с петте си съпруги.



Чейсинг Хорс, упрекнат за водач на фракция, наречена „ Кръгът “ и е упрекнат в полов трафик, полово принуждение над дете под 16 години и малтретиране на малчугани, съгласно заповедта за арест.

Бившият артист, прочут с ролята си на младия член на племето сиукси Многото Усмивки във кино лентата с Кевин Костнър от 1990 година, беше задържан след траяло месеци следствие, провокирано от сигнал, получен от полицията през октомври 2022 година



„ Нейтън Чейсинг Хорс употребява духовните обичаи и тяхната система от вярвания като инструмент за полово принуждение над млади девойки в доста случаи “, се показва в обвиняването.

Превод от " Лос Анджелис таймс "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР