Биткойнът се държи стабилно в средата на седмицата, след като

...
Биткойнът се държи стабилно в средата на седмицата, след като
Коментари Харесай

Bitcoin показва признаци на сила, но Ethereum остава под ключовата линия на подкрепа

Биткойнът се държи устойчиво в средата на седмицата, откакто съвсем не се е преместил от пазарната цена от $19 100 през последните 24 часа и съгласно крипто специалистите е малко евентуално да забележим доста повече ценови дейности от него в кратковременен проект. Ethereum наподобява малко по-активен, откакто цената му се усили с към 1,3%. В момента упованията са да премине линията от $1300. Въпреки това обаче той остава под така наречен линия на поддръжка.

Най-добрите движещи се алткойни през последните 24 часа включваха HT токена на Huobi Global, който нарастна с още 20% след новината за придобиване на мажоритарен дял от About Capital Management. Пазарната капитализация на HT още веднъж влезе в " елитния клуб " от $1 милиард за първи път от юни месец насам.
 В биткойн или в парцели – коя различна инвестиция да изберете?
В биткойн или в парцели – коя различна инвестиция да изберете?

В какво е силата на различните вложения, може да разберете на капиталов конгрес

Hedera (HBAR) - блокчейн мрежа с пазарна капитализация от $1,47 милиарда, също се показва добре с рали от 9%, плановете за децентрализирано финансиране (DeFi) Convex Finance и MakerDAO също се показват сносно.

Алткойните в низходящ тренд тази сряда включват APE токена на Bored Ape Yacht Club -8,5%, Stella (XLM) на -4,8%, децентрализираната борса Uniswap  -3,6% и ATOM токена на мрежата Cosmos -2,2%.

Общата световна пазарна капитализация сега възлиза на $923 милиарда.

В началото на октомври Европейският съюз удвои предходните наказания против Русия, които ограничиха преводите с биткойн и криптовалути, което на процедура докара до цялостна възбрана за всички преводи. 

" Европейска комисия приветства приемането на осми пакет от тежки наказания против Русия поради нейната експанзия против Украйна ", оповестиха от Европейската комисия.

Ограничените по мярка преди време преводи сред съветски биткойн портфейли и снабдители на услуги от Европейски Съюз в този момент към този момент са изцяло неразрешени. Това значи, че всички биткойн и криптовалутни портфейли, сметки и попечителски услуги в Русия са неразрешени. Предишните наказания включваха опция за преводи на стойност до €10 000.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР