Биткойн отново е в настъпление - време ли е за

...
Биткойн отново е в настъпление - време ли е за
Коментари Харесай

Money.bg Лични Финанси: Какво искате да знаете за дигиталните финанси на бъдещето

Биткойн още веднъж е в нахлуване - време ли е за вложения в крипто? Как застраховката може да ни носи освен отбрана, само че и рентабилност - и по какъв начин дигитализацията я прави по-достъпна? Можем ли да съберем капиталовите принадлежности екрана на смарт телефона?

Отговорите на тези и доста други въпроси ще търсим в полемиката " Дигиталните финанси на бъдещето ", която ще се организира в границите на форума на 10 април в хотел Hyatt Regency Sofia. Началният час е 9:30.

Ще търсим мнението на одобрени специалисти:

Александър Цветков е бизнесмен с дълбоки знания и опит в застрахователната промишленост, стартирането на нови бизнеси и създаването на програмен продукт. Съосновател е на " Болерон " - новаторска софтуерна компания, профилирана в дигитализацията на застрахователния бранш.

Вярва, че комбинацията от лидерски умения, стратегическо мислене и пристрастеност към технологиите е ключ към създаването на продуктите и услугите, от които клиентите се нуждаят.



Владислав Драмалиев е измежду създателите на българското блокчейн общество. Съосновава първия уеб страница за търговия на Биткойн в България през 2013, като в следствие взе участие в основаването на Българската Биткойн Асоциация и в организацията на Sofia Crypto Meetup. Има опит на разнообразни маркетинг-фокусирани мениджърски позиции в компании от крипто сферата.

Директор и създател е на Фондация " Битхоуп ", която цели да разпространява блокчейн и криптовалутите, както и да оказва помощ на неправителствения бранш да схване Биткойн като спомагателен механизъм за приемане на дарения. Член е на МЕНСА.
 Вижте цялостната стратегия на събитието
Вижте цялостната стратегия на събитието " Money.bg Лични Финанси "

Разнообразни полемики и презентации ви чакат на 10 април в Hyatt Regency Sofia

Пламен Дильовски е финансов съветник и анализатор с над 15 години опит във финансовия мениджмънт, банковото дело и кредитирането. Специализирал в Ню Йорк и Лондон. Основател и съсобственик на Дилариус, една от водещите компании за кредитно ходатайство на българския пазар.

През 2022 година Пламен основава капиталовата стратегия Futura за да предложи по-лесна и комфортна опция за целево икономисване и дълготрайна инвестиция, съчетани с ниски разноски. Пламен има вяра, че финансовата дисциплинираност и просветеност са основни за триумфа. Може да намерите неговите финансови препоръки и рекомендации онлайн в YouTube и обществените мрежи.

Можете да задавате своите въпроси към участниците в полемиката тук:

" " се провежда с поддръжката на,,,,,  и
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР