Биткойн (BTC), признат за най-дълго съществуващата и най-ценната криптовалута в

...
Биткойн (BTC), признат за най-дълго съществуващата и най-ценната криптовалута в
Коментари Харесай

Биткойн отново проби $43,000 – как реагираха другите криптовалути

Биткойн (BTC), приет за най-дълго съществуващата и най-ценната криптовалута в света, още веднъж съумя да надвиши границата от $43,000 в ранните часове на вторник. 

Наред с този скок няколко други известни криптовалути , като Етериум ( ETH ), Solana ( SOL ), XRP и други също демонстрираха позитивни придвижвания.  

Към момента на писане на публикацията общата пазарна капитализация на световния пазар на криптовалути се равнява на   $1.61 трилиона, отбелязвайки 3.9% нарастване в границите на 24 часа.

Въпреки облагите, все още на писане на публикацията цената на Биткойн леко се отдръпна и се търгува на равнище от $42,800, демонстрирайки растеж от 4% за 24 часа.

Също по този начин Етериум се прави оценка на $2,234, демонстрирайки 24-часово нарастване от 2.8%, до момента в който Cardano (ADA) показва 24-часово нарастване от 6%, остановявайки се на цена от $0.60.

Поглеждайки към друга топ криптовалута, Chainlink ( LINK ) показва 24-часово нарастване от 5.3%, като все още на писане на публикацията се търгува на цена от $14.6.

Solana (SOL) се счита за различен от огромните печеливши, защото при цена от $75.7 демонстрира на ден нарастване от малко над 8%.

Сред тях SEI сподели най-значително нарастване, като набъбна с съвсем 29% в границите на 24 часа, следван от Injective ( INJ ) с 20% дневна облага.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР