Биткойн (BTC) наскоро претърпя значителен скок и от средата на

...
Биткойн (BTC) наскоро претърпя значителен скок и от средата на
Коментари Харесай

Биткойн: Близо $1.2 милиарда влязоха на пазара за последния месец

Биткойн (BTC) неотдавна претърпя забележителен скок и от средата на октомври насам цената му се усили с над 30%.

Този скок отвори преференциални благоприятни условия за вложителите, търговците и миньорите на Биткойн да осъществят облаги посредством продажба на притежаваните от тях активи.

Едновременно с това централизираните тържища означиха незабравим растеж в запасите на BTC, отбелязвайки нарастване от към $1.2 милиарда.

Според данни от Glassnode, споделени от Али Мартинес в X, запасите на тържищата са се покачили с над 34,000 BTC от 20 октомври до 14 ноември. Те доближиха най-ниска стойност от към 2.32 милиона BTC, като след това се възвърнаха до над 2.35 милиона BTC в своя пик.

Като се има поради, че настоящата цена на Биткойн се колебае към $36,300 все още на писане на публикацията, това нарастване се показва в евентуална пазарна ликвидация на стойност към $1.24 милиарда.

Интересно е, че скокът в цената на Биткойн предшестваше спада на борсовите запаси, което допуска засилено търсене на BTC, евентуално изтеглени към частни крипто портфейли.

На 15 октомври флагманската криптовалута се оценяваше на почти $27,150. Повишеното търсене освен способства за бичия тренд, само че и съответства с растежа на борсовите запаси, защото се оказа, че търговците на криптовалути са подготвени да продадат своите цифрови активи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР