Битките на турнира от Големия шлем Уимбълдън наближават развръзката си,

...
Битките на турнира от Големия шлем Уимбълдън наближават развръзката си,
Коментари Харесай

Какво ни очаква на 1/4-финалите на Уимбълдън?

Битките на шампионата от Големия шлем " Уимбълдън " наближават развръзката си, като през днешния ден започват дуелите от на конкуренцията.

Все още почитателите на този спорт могат да създадат своите спортни залози, възползвайки се и от неспиращите супер повишени коефициенти на winbet.bg.

Всички оставащи мачове в Лондон могат да бъдат открити в работещата 24/7 спортна секция на, а ето и акцентите на това, което ни чака до края:
Новак Джокович продължава похода си към купа номер 8
Рекордьорът по брой трофеи от Големия шлем Новак Джокович е на единствено три крачки от осмата си купа на " Уимбълдън " и общо 24-а от Големия шлем. На 1/8-финалите сърбинът отстрани съпротивата на Хуберт Хуркач, въпреки и губейки един от сетовете. На 1/4-финалите Джокера ще премери сили с представителя на Русия Андрей Рубльов.

Световният №1 в ранглистата на ATP Карлос Алкарас продължава да мечтае за първа купа от " Уимбълдън " в кариерата си. Талантливият испанец имаше нелеко предизвикателство на 1/8-финалите, като даже загуби първия сет против Матео Беретини от Италия. Впоследствие обаче ибериецът " натисна газта " и завоюва идващите три сета. В идващия си мач Алкарас се изправя против датчанина Холгер Руне, който в своя финален мач отстрани българската първа ракета Григор Димитров.

В другите два 1/4-финални мача ще забележим Данийл Медведев против изненадата на шампионата Кристофър Юбанкс и Яник Синер против Роман Сафиулин.
Фаворитът при дамите Ига Швьонтек все по-близо до финала
Световната №1 Ига Швьонтек играе за първата си купа на " Уимбълдън ", като полската звезда сполучливо доближи 1/4-финалите на шампионата. В мач от 1/8-финалите тя срещна швейцарката Белинда Бенчич и не бе по никакъв начин елементарно, само че въпреки всичко последва победа в три сета за Швьонтек. В спор за място на 1/2-финалите, лидерката в международната класация ще премери сили с Елина Свитолина, която от своя страна съумя да подчини ветеранката Виктория Азаренка, също правейки го в три сета.

Ракетата на Чехия Маркета Вондрусова остава единствената непоставена състезателка, съумяла да доближи етапа на 1/4-финалите в Лондон. Вондрусова отстрани сънародничката си Мари Бузкова в предходната фаза, а в борба за 1/2-финалите ще срещне американката Джесика Пегула, сложена под №4 в главната скица.

Поставената под №2 в схемата Арина Сабаленка също се приближава до финала в английската столица. Първата ракета на Беларус срещна Екатерина Александрова на 1/8-финалите и бе безкомпромисна, като в един от двата сета даже не загуби гейм - 6-4 6-0. Следващото затруднение по пътя на Сабаленка ще бъде друга американка в главната скица на " Уимбълдън " - Мадисън Кийс.

В последния 1/4-финал при дамите ще забележим конфликт сред две сложени състезателки от Топ 6 на главната скица. Номер 3 в схемата Елена Рибакина ще премери сили с поставената под номер 6 Онс Жабер от Швейцария.
Персонален Power Boost в
winbet.bg
" Персонален Power Boost " е оферта на WINBET, която разрешава на всички консуматори на игралния уебсайт, създали
залози на стойност най-малко 0.20 лв., да се възползват от нараснали коефициенти на избрани спортни събития - в това число и " Уимбълдън ". Събитията, за които се предлага по-висок коефициент, са определени от оператора и могат да бъдат прегледани от играчите. Увеличението на коефициент е сред 5 и 10 %, като това зависи от размера на коефициента на определения от потребителя пазар.

Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на и на .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР