Битката за подписа на Ерлинг Холанд вероятно ще бъде спечелена

...
Битката за подписа на Ерлинг Холанд вероятно ще бъде спечелена
Коментари Харесай

Санкциите, наложени на Роман Абрамович, отказали Челси за Ерлинг Холанд

Битката за подписа на Ерлинг Холанд евентуално ще бъде извоювана от Манчестър Сити. Според ESPN, Челси е отчаян, че глобите, наложени на Роман Абрамович, не разрешиха на клуба да се състезава за нападателя на Борусия Дортмунд.

" Сините " не желаят Ромелу Лукаку, който най-вероятно ще напусне клуба, в случай че успее да възвърне по-голямата част от 115 милиона евро, изхарчени за придобиването му предишното лято. За да направи това, Челси би трябвало да откри заместител на белгиеца. Вероятно ще бъде прекомерно късно да стартира да работи по прехвърлянето на Холанд, откакто Челси може да работи на трансферния пазар.

Миналото лято точно Ерлинг беше главната цел на Челси, само че Борусия не го пусна. След това лондончани се обърнаха към кандидатурата на Лукаку.

Според медиите към този момент е реализирано съглашение с Ман Сити за заплатите и комисионните на сътрудниците. Клубът от Манчестър няма да наруши вградената конструкция на заплатите, споделят източници за ESPN. Нападателят ще стане един от най-добре платените играчи на тима, само че заплатата му няма да надвишава £375,000 на седмица, които получава полузащитникът Кевин де Бройне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР