Битката за паркиране в пловдивските молове достигна своята кулминация при

...
Битката за паркиране в пловдивските молове достигна своята кулминация при
Коментари Харесай

Класици в мола! Пазарджик и Хасково в битка кой паркира по-неадекватно

Битката за паркиране в пловдивските молове доближи своята кулминационна точка при срещата на пазарджишки мерцедес и хасковско БМВ. Когато коли с тези регистрации спорят кой ще паркира по-неадекватно, дуелът сред тях попада в графата „ класики”, разясняват гости на комерсиалния център.

Освен че не са уцелили клетките за паркиране, гостите на града са затапили и пътя с предниците на колите си. Е, най-малко не са на инвалидно място, другояче циркът щеше да е цялостен, само че пък най-малко тогава щяхме да ги разберем. Все отново простотията не върви по гората!

Явно за водачите на двата немски автомобила маркировката на паркоместата и алеята за придвижване не важат. А по какъв начин ще излязат паркираните във вътрешността коли – очевидно „ всеки самичък си преценя”.

TrafficNew s благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във или на публицистичната ни поща

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР