Битката в Македония не е за това колко души са

...
Битката в Македония не е за това колко души са
Коментари Харесай

Скопие забива последния пирон в ковчега на Югославия

Битката в Македония не е за това какъв брой души са взели участие в референдума, а по какъв път Македония ще върви оттук насетне. Македонският въпрос отива към привършване. Отива се към спринт. Ако до 10 октомври не се реализира съглашение, Заев отива на предварителни избори на 25 ноември.

Трябва да се има поради фактът, че има проблем с изборните описи. В Македония няма 1 806 000 гласоподаватели. Нито едно ръководещо болшинство не е получавало 600 000 гласа.

На избори ще има доста по-голяма готовност. Освен това ВМРО-ДПМНЕ е разрушена. Отвън наподобява, че опозицията ликува. Но тя доста добре знае, че избори незабавно не са в нейна изгода.

Със протичащото се в Скопие завършва геополитическият план Югославия. Липсва споменаването на Югославия в името на Македония. Точно там ги боли доста хора. Македония сега забива последния гвоздей в югославския ковчег.

Референдумът в Македония има съвещателен темперамент, а договорът за участие в Европейския съюз и НАТО би трябвало да бъде утвърден от Народното събрание.

Македонците би трябвало да са наясно желаят ли НАТО и Европейски Съюз, или не. Ако желаят да са част от двата съюза, би трябвало да трансформират името на страната си, тъй като такова е изискването.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР