Битката със задкулисието в БСП явно ще бъде безкрайна. Не

...
Битката със задкулисието в БСП явно ще бъде безкрайна. Не
Коментари Харесай

Румен Овчаров: Битката със задкулисието в БСП явно ще бъде безкрайна

Битката със задкулисието в Българска социалистическа партия очевидно ще бъде безкрайна. Не споделям, че всички, които гласоподаваха за Сотир Цацаров, са част от задкулисието, само че е реалност, че това е и непълен удар против Корнелия Нинова. Не е моя работа да разясня кой и за какво стои зад задкулисието в партията. Ще има Конгрес, там би трябвало да се обсъжат тези тематики. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия някогашният народен представител от Българска социалистическа партия и стопански министър Румен Овчаров, който разяснява тематиката за последните раздори при социалистите към гласуването за ръководител на КПКОНПИ, когато 27 депутати не съблюдаваха политическото решение на партията и поддържаха Сотир Цацаров, написа вести.бг.

Овчаров приказва и за енергийната политика на България. " Трябва да се освободим от илюзиите, че можем да продължим да цапаме и някой различен да идва да чисти. Трябва да работим за енергийното бъдеще на страната, тъй като ще стане същото като с язовир " Студена " - никой не е схванал, че е източен. Същото ще стане и в енергетиката - ще би трябвало да стопираме енергийни източници. Трябва да се взимат ограничения, като някои от тях може и да не са известни. Надявам се да се построи АЕЦ " Белене ". Ние нямаме други източници на сила. Колкото и да си приказваме за възобновимите източници, те сами по себе си не вземат решение проблемите. Газът също е опция, само че единствено в избрана степен. Той не е 100 % екологичен и не е безпристрастен. Забележката на президента Путин за " Турски поток " бе много безгрижна. Мисля, че в случай че всичко беше готово за " Турски поток " и единствено България бавеше нещата, тонът щеше да е напълно различен. Путин ни направи забаележка за бъдещето. Аз не разбирам какъв е казусът, че от 40 години сме подвластни от Русия за енергийните доставки. Нещо да е станало? Някой да излезе и да го покаже този проблем. Не съм видял някой да ни е размхал пръст. Провалихме доста планове, които в действителност можеха да спомогнат за диверсификация, а в този момент поставяме празни тръби в земята ", съобщи Овчаров. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР