Битката продължава!, написаха от Лудогорец в благодарствено писмо до феновете

...
Битката продължава!, написаха от Лудогорец в благодарствено писмо до феновете
Коментари Харесай

Битката за Лудогорец продължава! Орлите“ направили 43 опасни атаки срещу Динамо

" Битката продължава! ", написаха от Лудогорец в благодарствено писмо до почитателите си след първия мач с Динамо Загреб, изгубен злополучно с 1:2. И да, тъкмо по този начин е - борбата за " орлите " продължава, тъй като и медиите в Хърватия го споделят - нищо не е решено. Да, резултатът е доста неприятен, български тим в никакъв случай не е продължавал напред след загуба у дома в първия мач. Но предвид на показаното от двата отбора в Разград, наподобява изцяло, но изцяло допустимо Лудогорец да отстрани Динамо Загреб.

Какво споделя статистиката - 53% владеене на топката за " орлите ", 15 голови положения (8 за Динамо), 4 точни удара (2 за Динамо), 2 греди... Ако се разграничим от сухите числа, играта на Лудогорец беше доста по-впечатляваща. Без никакво подозрение това беше най-силният мач на " орлите " под управлението на Анте Шимунджа. Голяма стихия за хърватите в Разград - през цялото време до края. " Зелените " направиха 43 рискови офанзиви! 43 против тима с максимален коефициент на Балканите - 49,000.

Този мач извънредно доста приличаше на семейството на Цървена звезда през лятото на 2016 година Тогава Лудогорец отново игра доста мощно, само че изоставаше с 1:2. Резервата Кешерю обаче съумя да изравни за 2:2, а на реванша " звездашите " усетиха силата на оня отбор на " орлите ". Сега го нямаше героят, който да изравни. Сотириу можеше да го направи на два пъти, Каули - един път, Рик - един път, Тиаго - един път, само че не влизаше и не влизаше. И от време на време не приказваме единствено за липса на шанс, ами и за нужната класа. Защото Динамо е тим, който санкционира съвсем всяка неточност и поради това стигна до триумф с 2:1. Лудогорец би трябвало да бъде окуражителен и за това, че не се съобщи след двата бързи шамара на хърватите.

Този тим, който гради Анте Шимунджа, желае да играе футбол, желае да се надиграва и наподобява жаден за триумфи. На " Максимир " ще е доста друго. Динамо ще подходи по напълно различен метод, тъй като опитният Анте Чачич към този момент е видял къде са слабите и мощните страни на тима си. Но и на Лудогорец. Текпетей няма да играе, което е голям минус, тъй като той е футболистът в най-хубава форма от началото на годината. Но пък се чака огромен мач от Кирил Десподов. А националът е потвърдил, че го може...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР