Битката на Антъни Джошуа с Дилиан Уайт на 12 август

...
Битката на Антъни Джошуа с Дилиан Уайт на 12 август
Коментари Харесай

Трескаво се търси опонент на Антъни Джошуа

Битката на Антъни Джошуа с Дилиан Уайт на 12 август в Лондон беше анулирана, откакто Уайт не съумя да премине допингтест. След бомбастичната вест от събота и неспособността на Уайт да излезе на кръга, уредниците от Matchroom Boxing интензивно търсят заместител.

Феновете и специалистите незабавно погледнаха към ъндеркартата за някой от тежка категория с подготвителен лагер в синхрон с двукратния международен първенец. Към момента нито Филип Хргович, нито Демси МакКийн - които се борят за кандидат №1 на IBF - са подготвени да излязат на кръга. Това оставя седем души евентуални да се появят против Джошуа. Ето кои са те.
 Пропадна борбата сред Джошуа и Уайт
Пропадна борбата сред Джошуа и Уайт

Причината е " подозрителен допинг тест " на " Костотрошача "

Най-вероятните са Дерек Чисора, както и Джералд Уошингтън. Чисора показа изказвания в обществените медии, които алармираха, че той би се радвал да се причисли към Ей Джей, макар че са другари и работят с едни и същи промоутъри.

Треньорът на Вашингтон Малик Скот предложи боеца си на британеца. Скот също по този начин тренира Дионтей Уайлдър, индивидът, против който Джошуа се надява да се изправи при започване на 2024 година

Друг американски боксьор в тежка категория в лицето на Майкъл Хънтър предложи услугите си, а някогашен зложелател като Анди Руис Младши прикани промоутъра Еди Хърн да му даде трилогия против Джошуа.

Руис беше късен заместител за Ей Джей през 2019 година след сходна обстановка, в която Джарел Милър даде позитивна допинг проба и беше заставен да се откаже от борбата. Мексиканецът изненада всички, като нокаутира Джошуа и му взе купите, преди да загуби 6 месеца по-късно в реванша.

Агит Кабайел, за който неотдавна се говореше, че ще се изправи против Тайсън Фюри, също съобщи, че е подготвен за борбата, последван от Джоузеф Паркър, чийто управител сподели, че новозеландецът ще бъде подготвен да се върне след успеха на Джошуа над него през 2018 година

И най-после, шведският левичар Ото Уолин сподели, че би бил подготвен да се намеси. Той е най-известен с това, че даде на Фюри сериозен отпор през 2019 година

Най-вероятно един от тези боксьори ще заеме мястото на Дилиън Уайт в събота вечерта.
 БФ Бокс застава против опита да се отнеме ресторанта на легендата Ивайло Маринов
БФ Бокс застава против опита да се отнеме ресторанта на легендата Ивайло Маринов

Направили непостижим наема на емблематичното заведение във Варна
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР