Битката кой да оглави родния футбол на днешния конгрес на

...
Битката кой да оглави родния футбол на днешния конгрес на
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони предрече кой ще оглави БФС

Битката кой да оглави родния футбол на днешния конгрес на БФС ще бъде доста оспорвана, само че в последна сметка Боби Михайлов ще резервира поста си. Това предвижда особено за вестник " Марица " Теодора Стефанова, нашумяла като врачка на някогашния италиански министър председател Силвио Берлускони.

" Все отново Михайлов е любимец. Ще се стигне до балотаж, само че на него сегашният президент ще вземе повече гласове. Ще има напрежение до последно - къде със кавги, къде с недоволства и обжалвания. Това ще продължи най-малко седмица след конгреса ", предвижда Теодора.

Тя обаче е безапелационна, че някогашният народен вратар няма да изкара целия мандат отпред на Българския футболен съюз.

" Може би ще ръководи година. След това ще му предложат пост в централата на УЕФА в Швейцария, който Михайлов ще одобри. Тогава Бербо и компания ги чака доста работа. Дошло е време смяната да се случи. А и Бербатов няма да се откаже. Неговият екип - Мартин, Стилиян и юрист Петър Величков, е доста добър ", счита Стефанова.

Според нея треньорът на националния ни отбор Ясен Петров ще изчака развоя в БФС през днешния ден, с цел да реши дали да хвърли кърпата, или да продължи да води " трикольорите ".

" Ясен е доста виновен човек. Той сплоти колектива и се мъчи да го построи ", съобщи гадателката. Прогнозата й е, че въпреки всичко скоро по върховете на родния футбол ще настъпи помиряване и примирение, като виновните фактори ще седнат на една маса и ще се схванат.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР