Битката е на всички, призовавам всички да победим. Ние я

...
Битката е на всички, призовавам всички да победим. Ние я
Коментари Харесай

Вътрешният министър за войната на пътя: Битката е на всички, призовавам ви да победим

„ Битката е на всички, приканвам всички да победим. Ние я водим, само че не можем да бъдем сами. Няма по какъв начин да бъдем безучастни, когато наш непосредствен, родственик или другар прави опит да се качи в автомобила, откакто е използвал алкохол. Нека да реагираме съответно, когато ставаме очевидци на следващото надменно държание, да се подават сигнали “, сподели вътрешният министър Калин Стоянов, който пристигна на митинга в памет на починалото 15-годишно момче , което беше пометено на пешеходна пътека в София. 

„ Това е най-тежката и тъжната среща, която съм имал от години насам “, сподели министър председателят

Той изрече съболезнования към околните на детето .

„ Това е следващият случай, който демонстрира, че ликвидиране, породено на пътя след приложимост на алкохол или опиати, даже и превишена скорост наложително би трябвало да се третира като съзнателно ликвидиране. Няма по какъв начин случай, при който имаме превишена скорост, над 2 промила алкохол, на пешеходна пътека да бъде систематизиран по различен метод “, допълни Калин Стоянов.

37-годишният лидер остава в ареста, мярката му за неотклонение ще се гледа на следващия ден

По думите му има фрапантен спад на случаите на пияни и дрогирани водачи на пътя, откакто беше въведено конфискуването на колите. Стоянов сподели, че би трябвало да се усилят лабораториите, в които се изпращат пробите за съществуване на наркотииц. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР