Битката е факт! Актуалният шампион Камару Усман и претендентът Хорхе

...
Битката е факт! Актуалният шампион Камару Усман и претендентът Хорхе
Коментари Харесай

Официално: Камару Усман срещу Хорхе Масвидал на UFC 251

Битката е реалност! Актуалният първенец Камару Усман и кандидатът Хорхе Масвидал ще спорят за пояса в полусредна категория идващият уикенд. Двамата ще са основно събитие на UFC Night 251 , което ще се организира дебютно на „ Бойния остров “ в Абу Даби.

Президентът на най-престижната ММА организация в света Дейна Уайт разгласи новината като показа промо видео в Twitter и Фейсбук.

pic.twitter.com/u83Thd20CJ
— danawhite (@danawhite) July 5, 2020 Шампионът и носителят на пояса BMF водиха трагично къси договаряния, само че двамата имат остаряла задявка и словестните престлеки посред им не закъсняха. Масвидал заменя първичния противник на Усман – Жилберт Бърнс, който даде позитивна проба за COVID-19.

Сега двамата бойци също ще бъдат тествани в Лас Вегас и ще прекарат в изолираност 24 часа преди да научат резултати от пробите си. Ако са отрацитални, ще отпътуват за Абу Даби. Там те още веднъж ще бъдат изолирани и подложени на нови проби. Според някои клюки, Масвидал към този момент е направил един тест, откакто незабавно е отпътувал за Града на прегрешението с частен аероплан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР