Битка за власт и то доста свирепа, чиято поредна арена

...
Битка за власт и то доста свирепа, чиято поредна арена
Коментари Харесай

Александров: След изборите всички ще искат да са в прекрасни отношения с Борисов, непоклатим е

Битка за власт и то много свирепа, чиято поредна сцена се трансформира Народното събрание. Така общественият антрополог Харалан Александров, разяснява от ефира на Нова телевизия по какъв начин партиите влизат в борбата за гласовете на гласоподавателите дни преди начало на предизборната акция.

 

Александров съобщи, че е имало огромни очаквания с Плана за възобновяване, само че в този момент те буксували, а самият План, не се изпълнявал.

" Омагьосан кръг. Колкото повече хора като нас приказваме за твърдите ядра на партиите, толкоз повече възкръсна с изумителна лекост целият популистки боеприпас от тези “, предизвести Александров.

 

Той предвижда и, че ще се търси още от инструментариума на политическата война.

 

" Не знам дали следите съставите на Обшинските препоръки. Те са пъстри. На места ППДБ са в коалиция с Българска социалистическа партия, с някакви локални партии, с " Възраждане “. В момента сме в доста висока степен на неподреденост “, уточни общественият антрополог.

 

" Йончева е поканена от един от двамата водачи на Движение за права и свободи. Това е доста консистентна политика за промяна на профила на партията от етническа към отваряне “, разяснява той и поканата към Елена Йончева от Движение за права и свободи.

 

След изборите със сигурност всички ще желаят да са в прелестни връзки с Борисов. Той е в центъра непреклонен, завърши Харалан Александров.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР