Битият от Стефан Манов – Тачо досадник Георги Василев се

...
Битият от Стефан Манов – Тачо досадник Георги Василев се
Коментари Харесай

Битият от Тачо се оказа известен сексманиак

Битият от Стефан Манов – Тачо досадник Георги Василев се оказа секс фанатик , разбра HotArena.

Ожалилият се в Министерство на вътрешните работи съсед на Тачо и Жени Калканджиева е изловен от „ Господари на ефира ” през 2014-а да зарибява евентуални жертви на нагона си с…реклама на трактори.

„ Господарите ” даже създали следствие, в което в две елементи описват цялата мръснишка скица на Георги Василев. От видеата лъсна, че опиталият тупаницата на Тачо безсрамник подмамил госпожица против заричане от 2500 лв. хонорар да я снима по долни дрехи в таблета си.

Гошо Секса, както го наричали в квартала, офертирал жертвата си посредством известен уебсайт да взе участие в реклама на трактори. След това обаче се оказва, че против въпросните 2500 лв. момата ще би трябвало да бъде освен рекламно лице на четириколесните селскостопански машини, ами и съкровен сътрудник на рекламиста в ерекция.

" Гримираният ” от Тачо поради просташки разпри най-нагло изяснява на момичето, че е подготвен да й заплаща по 1200 лена на седмица за 2-3 секс срещи сред 12 и 14 часа , тъй като през другото време работи в Министерството на финансите, което, несъмнено, не е правилно.

Както знаете, мъжът на Жени Калканджиева бе задържан при кавга в Бояна. Тачо и негови другари се поздравявали със съседа насреща като си пускали мощна музика. Това обаче подразнило комшията изпод и той се изрепчил на Стефан. " След замяна на обиди Тачи му забил една лупаница. Той има тежка ръка ", изясни във Facebook Жени Калканджиева. Тя посочи, че по това време със сина й са били в друго жилище и не са станали очевидци на разпрата.

Заради побоя Тачо беше задържан, след което освободен против 5 хиляди лв. гаранция. Съседът му пък твърди, че е получил удари с юмруци и ритници по цялото тяло, написа Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР