Битият от четирима полицаи до колоните на Министерски съвет Евгени

...
Битият от четирима полицаи до колоните на Министерски съвет Евгени
Коментари Харесай

Битият студент до колоните на МС: Очаквах прокуратурата да си затвори очите

Битият от четирима служители на реда до колоните на Министерски съвет Евгени Марчев не бе сюрпризиран, че правосъдното дело против четиримата униформени чиновници на реда е прекъснато от прокуратурата и те няма да понесат наказания.

" За мен това беше предвидимо и знаех, че в един миг прокуратурата ще си затвори очите за това кои са органите на реда, провокирали насилието. Аргументът е, че доста служители на реда са ме наобиколили и не могат да открият кой нанася ударите. Самата последователност, която е разказана от прокуратурата, не мога да я схвана - кой удря, по кое време и по какъв начин, какви са дейностите на служителите на реда, защото доста дребен брой от тях не правеха нищо ", съобщи за Нова ТВ Евгени Марчев.

Студентът напомни, че след побоя е бил с голям брой пострадвания по цялото тяло, имал е комоцио и дълго време проблеми с гърба, който е лекувал.

" Установени за багра са само ръководителят на служителите на реда и една жена. Всичко друго, което трябваше да се откри, не е направено, само че въпреки всичко се надявам да има правдивост ", добави Марчев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР