Bitcoin Spark влезе в заглавията на крипто вестниците, след като

...
Bitcoin Spark влезе в заглавията на крипто вестниците, след като
Коментари Харесай

Bitcoin Spark набира над $2 милиона по време на ICO събитието, може ли Shiba Inu да поддържа темпото?

Bitcoin Spark влезе в заглавията на крипто вестниците, откакто набра над $2 милиона по време на своето неотдавнашно ICO събитие.

Бонус събитието, проведено, с цел да оцени необятното разпространяване, събра обилни суми часове след старта, демонстрирайки голямо търсене и капацитет за BTCS.

Тъй като Bitcoin Spark се изстрелва напред, поражда въпросът дали Shiba Inu може да резервира конкурентното си преимущество и да не изостава от BTCS.

Bitcoin Spark (BTCS)

Bitcoin Spark взема решение някои от провокациите и вкарва нови функционалности, с цел да усъвършенства потребителското преживяване и цялостната функционалност на блокчейна. Проектът употребява друга блокчейн технология, позната като доказателство за развой (Proof-of-Process, PoP), която съчетава PoW и PoS детайли за реализиране на мащабируемост и баланс на сигурността в мрежата.



BTCS се отличава с продължен период, в границите на който добивът на BTCS доближава оптимално предложение. Проектът се стреми към генериране на доходи посредством отдаване на процесори чартърен и реклама, като по този метод уголемява аспектите на възнаграждението за присъединяване в мрежата на BTCS.

Екосистемата на BTCS разпростира приложението Bitcoin Spark, като включва консуматори, които да вземат участие в дейностите на мрежата и да дават своята изчислителна мощ. Този приобщаващ метод разрешава на всеки да добива BTCS и да бъде част от мрежата, като предизвиква децентрализацията и понижава бариерите за нахлуване на миньорите.

ICO на BTCS включва един токен на цена от $2.50, съпроводен от 9% бонус, за стартова цена от $10 и предстояща възвръщаемост на вложенията от 436%. BTCS подсигурява сходство, бистрота и сигурност посредством Cognitos KYC (процедури за опознаване на клиента).

Какво е Shiba Inu?

Shiba Inu е крипто план за меме монета, въодушевена от породата кучета Шиба Ину – същата, която се свързва с известния токен Dogecoin (DOGE). Създаден през август 2020 година, Shiba Inu притегли вниманието на крипто общността, с помощта на закачливата меме-култура, която го заобикаля. Екосистемата на Shiba Inu включва SHIB, LEASH и BONE, като всяка от тях има неповторими случаи на приложимост. SHIB постоянно е именуван “убиецът на DOGE ” и е предопределен за бакшиши и търговия.

LEASH работи като вместилище за предпазване на стойност и е с съзнателно лимитирано предложение. Инвестициите в меме монети като SHIB носят висок риск заради техния умозрителен темперамент и волатилност. Потенциалните вложители би трябвало да демонстрират нерешителност и да организират задълбочени изследвания, преди да обмислят каквато и да е инвестиция в меме криптовалута като Shiba Inu.

Все още ли е известна Shiba Inu?

Shiba Inu, в началото родена като меме монета и яхнала вълната на известността на Dogecoin, измина дълъг път от основаването си. Екипът от разработчици зад Shiba Inu работи неуморно, с цел да я трансферира от статута на меме монета в процъфтяваща DeFi екосистема със забележителна полза и нововъведения.

Едно от забележителните достижения е въвеждането на Shibarium – извънредно значимо усъвършенстване за Shiba Inu. Shibarium има за цел да трансформира Shiba Inu в изцяло функционална блокчейн екосистема от втори пласт. Този ход е жизненоважен, защото разрешава на Shiba Inu да бъде хазаин на dApps и смарт контракти, което носи действителна полза на SHIB токена. Освен това Shibarium се стреми да форсира механизма за изгаряне и да насърчи мащабируемостта.

Няколко фактора оказват въздействие върху прогнозата за цената на SHIB. Полезността на SHIB е значим аспект на екосистемата. Токеномиката играе решаваща роля, защото разбирането на механизмите за разпространяване, циркулация и изгаряне оказва помощ за прогнозиране на евентуалната ѝ стойност.

Въпреки това оказва помощ да се признае, че първичният хайп към Shiba Inu може да е измършавял. Вълнението към плана може да окаже доста въздействие върху краткосрочните придвижвания на цените, а откакто първичната “лудост ” се уталожи, същинската стойност и устойчивостта на плана се концентрират.

Устойчивият напредък зависи от непрекъснатите нововъведения, приемането и дълготрайната жизненост на плана, която надвишава елементарната наклонност.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: oiopopohttps://network.bitcoinspark.org/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР