Bitcoin Spark, Ethereum Classic и The Graph са в центъра

...
Bitcoin Spark, Ethereum Classic и The Graph са в центъра
Коментари Харесай

Утопия за максимални приходи с Bitcoin Spark, Ethereum Classic и The Graph

Bitcoin Spark, Ethereum Classic и The Graph са в центъра на вниманието висшата химера за реформаторски блокчейн технологии на плановете.

Техните неповторими мощни страни и характерности съставляват стълбовете на идеалния свят, предоставяйки пътища за финансов напредък и децентрализирано бъдеще.  

BTCS (Bitcoin Spark)

Bitcoin Spark е блокчейн план, ориентиран към опростяване на добива на криптовалути и възстановяване на достъпността за по-широка публика. Проектът обгръща комфортно за потребителя приложение, нова блокчейн технология и консенсусен механизъм.



Bitcoin Spark (BTCS) вкарва новаторска блокчейн технология, наречена Proof-of-Process (PoP), която сплотява PoW и PoS, като в същото време отстранява техните дефекти.  

PoP предизвиква потребителите да отдават чартърен изчислителни запаси, подобрявайки сигурността и намалявайки потреблението на сила. Тя предлага разнообразни блокчейн услуги посредством елементарно за потребление приложение Bitcoin Spark.  

To ще бъде съвместимо и налично за разнообразни типове приложимост. Приложението се стреми към самостоятелна среда от операционната система на устройството, като обезпечава виртуален достъп по време на процеса на рандеман. Миньорите са свободни да разпределят времето си и ресурсите за рандеман посредством гъвкаво систематизиране.

Proof-of-Process (PoP) на Bitcoin Spark ползва метод за рандеман, като употребява нелинейна система за хонорари за заслужено систематизиране, за разлика от обичайните линейни механизми за хонорари, при които по-високите стейкове дават монопол на миньорите. Това изобретение има за цел да направи добива по-ефективен, наличен и възнаграждаващ за участниците. Системите на Bitcoin Spark са постоянни, сигурни и транспарантни, с помощта на одита на ContractWolf .

Цена на BTCS

Bitcoin Spark организира ICO, с цел да финансира плана и да даде опция на физически лица, които желаят да си обезпечат достъп до токените на платформата в ранните дни на един обещаващ план. ICO-то на BTCS, което понастоящем е в осма фаза предлага BTCS токени на цена от $3.25 всеки, основава неспокойствие, защото неговите етапи получават необятно разпространяване.  

Прогнозите за цената на BTCS сочат възможна бъдеща възвръщаемост на вложенията от осмата фаза в размер на 326% при сполучливото ѝ пускане на цена от $10. Междувременно вложителите се радват на 6% бонус, който в допълнение усилва портфейла на вложителя.

Какво е Graph?

Graph е протокол за индексиране, образуване и търсене на данни от блокчейн, като ги прави елементарно налични за разработчици и консуматори. Той разрешава на разработчиците да имат ефикасен достъп до данни от блокчейн посредством обширните си благоприятни условия за индексиране и питане. Като дава API и език за поръчки, The Graph дава опция на разработчиците за бърз достъп до съответни данни от блокчейн, което улеснява създаването на децентрализирани приложения (dApps).  

The Graph се стреми да демократизира достъпа до блокчейн данни, като предизвиква децентрализацията и дава опция на разработчиците да основават смислени приложения в разнообразни блокчейн мрежи. Той набира известност в крипто и децентрализираното финансово пространство (DeFi) поради способността си да рационализира извличането на данни и да усъвършенства създаването на децентрализирани приложения и услуги.

Прогноза за цената на Ethereum Classic

Ethereum Classic (ETC) стои като пътеводна светлина в бранша на децентрализираните и сигурните криптовалути на фона на опасността от обичайните институции, която съставлява централизираната песимистичност. Платформата се появи, с цел да се опълчи на цензурата на договорите на ETH, да показва резистентност против цензурата и остава ангажирана с истинската визия на Етериум за неудържими приложения.  

Смесвайки технологията на Етериум с философията на Биткойн, ETC е на път да се трансформира в основополагащ пласт за смарт контракти, защото другите вериги са изправени пред взаимни отстъпки или са повлияни от специфични ползи. Ethereum Classic (ETC) демонстрира обещаващи признаци на бичи пробив на фона на актуалната пазарна динамичност. Тя се подрежда на 28-мо място в света на криптовалутите с пазарна капитализация от над $2 милиарда, което демонстрира капацитета ѝ за мощна възходяща наклонност.  

За да разберете по-добре бъдещето на ETC, разгледайте подробната прогноза за цената на Ethereum Classic за 2024-2030 година Към октомври 2023 година цената на ETC е към $15.50, като тества основната поддръжка на $14.75.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР