Bitcoin форковете са много известни, че се влияят с позицията

...
Bitcoin форковете са много известни, че се влияят с позицията
Коментари Харесай

Един от Биткойн форковете – Bitcoin Cash, скочи с над 5% за седмица. Друг успешен форк пък събра над $1.6 милиона

Bitcoin форковете са доста известни, че се въздействат с позицията на Биткойн на пазара. Истината обаче е, че някои форкове станаха самосиндикално доста сполучливи. Bitcoin Cash е напред с над 5% на седмична база, като има учредения за тази наклонност да продължи.

В публикацията ще ви покажем какво значат Биткойн форковете, по какъв начин да инвестирате в криптовалути от този вид, както и ще ви покажем Bitcoin Minetrix – извънредно новаторски клауд майнинг Биткойн форк, който може да се окаже доста сполучлив.

Какво е Биткойн форк?

Биткойн форк се отнася до процеса, при който се основава нова версия или различна версия на съществуващата блокчейн конструкция. В подтекста на Биткойн, това нормално става, когато общността към криптовалутата взема решение да вкара промени в протокола, които не са назад съвместими със остарялата версия. Това води до делене на блокчейн на две обособени вериги – истинската и новата (форкната).

Биткойн има голям брой известни форкове, като някои от тях са се утвърдили като сполучливи и независими планове. Два от най-известните образци в тази категория са Bitcoin Cash и Bitcoin SV. Тези форкове бяха резултат от различия в общността по отношение на скалирането на Биткойн и по какъв начин най-добре да се оправят с възходящия брой транзакции.

Bitcoin Minetrix, въпреки и да не е пряк форк на Биткойн, има директна връзка с него във връзка с добива. Bitcoin Minetrix е концептиран по този начин, че да дава опция за клауд рандеман на истинския Биткойн, като съчетава преимуществата на Етериум блокчейна и неповторимата си Stake-To-Mine идея.

Stake-To-Mine – какво е и за какво дава късмет на Bitcoin Minetrix да си пробие път нагоре?

Stake-To-Mine е новаторска идея, която комбинира преимуществата на Proof-of-Stake (PoS) и добиването на криптовалути. Вместо да изисква скъпа и енергоемка добивна инсталация, както при обичайния Proof-of-Work (PoW) способ, Stake-To-Mine разрешава на вложителите да „ стейкват “ (stake) своите монети като форма на гаранция, след което те получават награди според от размера на техния залог.

Какво прави тази идея неповторима и за какво Bitcoin Minetrix има преимущество:

  1. Екосъобразност : Тъй като Stake-To-Mine не изисква енергоемки добивни интервенции, то тази методология е по-ефективна и “приятелска ” към околната среда спрямо PoW.
  2. Достъпност : Не е нужна скъпа майнинг инсталация. Това прави присъединяване в системата по-достъпно за елементарните вложители, които нямат огромни запаси.
  3. Сигурност и непоклатимост : Като се употребява стейкингът на монети като механизъм, се предизвиква дълготрайното задържане и вложение, което може да способства за по-голяма непоклатимост на мрежата и валутата.
  4. Свързаност с Биткойн : В случая на Bitcoin Minetrix, Stake-To-Mine концепцията разрешава на участниците не просто да стейкват свои монети, само че и да получават награди въз основа на цената на истинския Биткойн, което прибавя спомагателна стойност към плана.

Обединявайки тези преимущества, Bitcoin Minetrix има опция да предложи доста положително решение в крипто сферата и да притегли огромен интерес от вложители и запалянковци. 

Колко да влагам в Bitcoin Minetrix?

Колко да инвестирате в Bitcoin Minetrix ? Отговорът зависи напълно от вашите самостоятелни планове, финансовата обстановка и вкус към риска.

Инвеститорите, които се стремят към въздържан приход от криптовалути, постоянно се вземат решение да влагат суми сред $700 и $900 в Bitcoin Minetrix. Това разрешава по-голям капацитет за генериране на пасивни доходи с помощта на Stake-To-Mine механизма на токена. Дребните вложители, които може би са по-консервативни или просто желаят да тестват платформата, постоянно се ориентират към вложения от към $450.

Трябва да се има поради, че сегашната цена на Bitcoin Minetrix е единствено $0.011. Неотдавна беше отразена и опцията токенът да доближи цена от $0.03 след довеждане докрай на ICO-то.

Заключение

Bitcoin Cash съгласно мнозина е добра инвестиция, в случай че търсите потвърдено име на крипто платформите. Но в случай че желаете да бъдете измежду ранните вложители в нов и обещаващ план, то Bitcoin Minetrix  може да е добра опция. 



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР