Бита, подстригана и с нарязано лице. Жена от Сливен твърди,

...
Бита, подстригана и с нарязано лице. Жена от Сливен твърди,
Коментари Харесай

Бита, рязана и стригана: Нова „Дебора“ разтърси България

Бита, подстригана и с нарязано лице. Жена от Сливен твърди, че е обезобразена от някогашния си брачен партньор и околните му.

Пред bTV тя описа, че е нападната пред очите на двете си деца.

Съдът не почете настояването на прокуратурата в Сливен и освободи посочения за нападател под гаранция. Фаталният случай става в петък, когато бащата взема децата за уикенда.

Родителите са в бракоразвод, а 9-годишното момиченце и 7-годишното момче са при майката. Когато слиза в тъмния вход, с изключение на някогашния си брачен партньор, дамата вижда и три от шестте му сестри. Пръв удря той, след това експанзия и от дамите.

„ Една от сестрите ми хвърли шепа сол в очите. Събарят ме, почват да ме удрят, да ме ритат, усещах по какъв начин по лицето ми по какъв начин нещо дращи. Не знам какво са правили. Пръстите ми са нарязани. По време на това нещо чух по какъв начин той споделя – „ бийте я, мачкайте я, не я жалете “. Ръцете ми задачите бяха в кръв, по лицето ми капеше ", описа пострадалата.

Дългата коса на дамата е подстригана, а лицето порязано с изострен предмет пред двете деца, които са отведени от околните на мъжа.

" Искането за задържане е импортирано точно, с цел да бъде осуетена всякаква опция за следващи похищения върху потърпевшата ", сподели представителят на Районната прокуратура в Сливен Катя Симеонова.

Соченият за нападател и околните му отхвърлят.

След двучасово съвещание мъжът беше освободен с обвиняване за лека телесна щета. Със съдействието на полицията в Сливен децата са върнати при майката.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТАПромоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР